Hotellrazzian

Den 17 april 2013 gjorde polis och åklagare i Örebro, i samarbete med ett antal andra myndigheter, ett stort tillslag mot ett hotell i Örebro. Flera personer greps misstänkta för grov ekonomisk brottslighet. Enligt polisen handlar det om kriminell organiserad brottslighet.

  • Samtliga misstänkta i den så kallade hotellhärvan i Örebro har nu släppts ur häktet. De två män som suttit längst släpptes i tisdags enligt polisen, men är fortfarande misstänkta.

  • Just nu pågår häktningsförhandlingar mot den tredje av de misstänkta i hotellrazzian som polisen genomförde i onsdags. Det handlar om grov ekonomisk brottslighet.

  • Tre av de tio personer som sitter anhållna i Örebro misstänkta för grov ekonomisk brottslighet, har hittills begärts häktade. Åklagaren begär dem häktade på sannolika skäl misstänkta för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott.

  • Polisen genomförde en razzia mot ett hotell i Örebro på onsdagen, där det finns misstanke om ekonomisk brottslighet. Det ska bland annat handla om grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista