• Robert Haglund.
  Måndagsgästen

  Han har spelat i 13 länder, stått på scen i allt från Las Vegas till svenska Talang och gjort såväl soloshow i krogmiljö som kungliga framträdanden med gruppen The Fantastic Four. Nu är han aktuell med en helt egen platta. Robert Haglund är veckans måndagsgäst.

 • Linköpings Innebandyklubb kan redan nu konstatera att årets säsong är den bästa i klubbens historia. Damerna tog steget upp i högsta serien och herrarna har tagit sig till klubbens första SM-final. Mitt i allt finns sportchefen Johan Fredriksson.

 • Linköping

  Mänskliga rättigheter och utlandsdiplomati apropå Sveriges förhållande till arabvärlden var huvudfrågorna när Svenska FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic från Linköping tog plats i måndagsgäststolen. I intervjun berättade Gabelic även om hur han tar hjälp av filmmusik för att bearbeta upplevelser och intryck. 

 • Östergötland

  När Lottie Knutson fyllde 50 år kände hon att ytterligare femton år i resebranschen inte lockade. De intensiva åren som kommunikationschef gjorde att hon längtade efter annat i livet. Det blev en bok, en del föreläsningar och några styrelseuppdrag i stället. Senare i vår väntas kvinnan med "ett alltför gott förhållande till godis" ta plats i Cloettas styrelse. 

 • Linköping

  Linköpingsbo2017 och den socialt och ekologiskt hållbara stadsdelen Vallastaden ska invigas sommaren 2017. Vd för utställningen är Tommy Hultin. En stor del av hans yrkesliv har handlat om flyg och i början av 90-talet kom han till Linköping för att vara med och utveckla Saab 2000. 

 • Robert Wallén, polisområdeschef Östergötland. Foto: Lotta Ederth/Sveriges Radio
  Östergötland

  Sedan årsskiftet har länet en ny polisområdeschef. Robert Wallén pendlar från Eskilstuna till sitt nya jobb. Den största utmaningen för polisen är att både hinna med att bekämpa den tunga brottsligheten och att finnas nära den vanliga människan i vardagen, säger veckans måndagsgäst.

 • Veckans måndagsgäst Anna Lindberg är sedan årsskiftet chef för länets största dagstidning: Corren. Över 50 000 papperstidningar trycks sex dagar i veckan och över 60 000 läser webben varje dag.

 • Hon får nog ta och komma över sin flygrädsla för det internationella intresset för hennes tavlor verkar vara stort. Veckans måndagsgäst är konstnären Marie Åkerlund.

 • Riktigt bra när laget är som bäst men lite för många och för långa dippar. Så sammanfattar LFC:s tränare Martin Sjögren säsongen och nu blickar han mot 2015.

 • Måndagsgästen

  Sedan någon månad tillbaka är Filip Johansson chefstränare för delfinerna, sälarna och de andra djuren i Marine World i Kolmårdens djurpark. För 10 år sedan sommarjobbade han i djurparken, bland annat med att städa läktarna, och nu är han tillbaka efter utbildning och jobb på delfinarium i Frankrike.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista