• Ekonomin tillåter inte fortsättning.

  Verksamhetsledaren för Peace & Love world forum, Anki Kjellberg, har lämnat sitt uppdrag. Hon slutade sitt jobb den 16 juni, ungefär tre veckor innan Peace & Love-festivalen i Borlänge. Anledningen till att hon lämnade festivalen är att ekonomin och organisationen måste anpassas för att säkerställa verksamheten.

 • REGION DALARNA

  Region Dalarna kommer att stödja Peace & Love Foundation med 100 000 kronor. En förutsättning för att bidraget ska betalas är dock att Borlänge och Falu kommuner också bidrar med 50 000 kronor vardera.

 • Peace & Love

  Live Nation och Peace & Loves konkursförvaltare Henric Schef är oense om huruvida Håkan Hellström och Depeche Mode ska behöva betala tillbaka de stora betalningar som artisterna fick i förskott av Peace & Love. Nu väntar sannolikt en tvist mellan konkursboet och Live Nation.

 • Peace & Love

  Den 28:e maj begärde Peace & Love sig själva i konkurs. Innan dess hade man betalat ut två enskilda men betydande förskottsbetalningar till artistförmedlaren Live Nation som förmedlat vidare pengarna till Håkan Hellström och Depeche Mode. Nu kan artisterna bli skyldiga att betala tillbaka pengarna till konkursboet.

 • Peace and love

  36 företag i Dalarna har fordringar hos Peace and Love, som gick i konkurs i maj i år. Skulderna till dalaföretagen uppgår till nästan 6,5 miljon. Och ännu är inte klart hur mycket företagen kan få ut från konkursboet.

 • Peace & Love

  Den 28 maj begärde Peace and love sig själva i konkurs. Nu har konkursförvaltaren sålt stora delar av konkursboet. Köpare av Café Peace & Love: grundaren och tidigare vd:n för Peace and love, Jesper Heed.

 • I dag skulle Peace & Love börjat om de inte hamnade i konkurs.
  P4 Dalarna har sammanställt en enkät över sina bästa eller sämsta minnen från festivalen.
  Världens största hip-hop artist, dödsångest och teaterliknelser är bara en gnutta av innehållet.

 • Borlänge

  I Borlänge så är det idag många som vaknar med ett visst vemod denna festivallösa tisdag.
  Men samtidigt är det många kulturarrangemang som dyker upp i spåren efter den saknade festivalen.

 • BORLÄNGE

  Peace & Love Café i Borlänge, som varit stängt sedan festivalen gick i konkurs, har nu öppnat igen och kommer snart att bjudas ut till försäljning. Det är delade känslor, säger Teresia Sundquist, som numera är före detta platschef för kaféet.

 • BORLÄNGE

  Peace & Loves filmfestival kommer att genomföras som planerat, trots musikfestivalens konkurs. Filmfestivalen drivs av en helt fristående organisation, och kommer äga rum planenligt på biopalatset i Borlänge den 23 - 27 juni.

 • BORLÄNGE

  Många sorgsna röster hördes i veckan när det blev känt att Peace & Love begärt sig själva i konkurs och ställer in årets festival. Men nu planeras ett alternativ till festivalen, nämligen en kärleksvecka.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista