• Seriemördaren i Malmö

  Hans Zillén från P4 Malmöhus rapporterar direkt från slutpläderingen i Malmö tingsrätt. I chatten kan du hålla koll på vad som händer just nu och ställa frågor. I dag finns också Linnéa Wegerstad, juridisk expert, på plats för att reda ut begreppen och svara på frågor.

 • I flera inslag under veckan har bemanningsbranschen granskats. I dag handlar det om arbetsplatsolyckor, något som är vanligt bland unga. Har du råkat illa ut? Eller till och med skadat dig på jobbet? 

  Reportarna Paloma Vangpreecha från P3 Nyheter och Johanna Sjöqvist från P4 Stockholm är de som tillsammans granskar bemanningsbranschen. 
  I dag svarade de på publikens frågor i en chatt.

  Läs hela chatten!

 • P3 Nyheters reporter Paloma Vangpreecha och Johanna Sjöqvist från P4 Stockholm har tillsammans granskat bemanningsbranschen. 
  Resultat blev flera inslag som kommer att höras i både P3 och P4 under veckan. 

  På måndagen svarade de på publikens frågor kring granskningen. Läs hela chatten!

 • Flera har mist jobbet efter att ha snackat skit om sitt jobb och chefen på Facebook. Men har företagen gjort rätt? Vad har man för skyldigheter och rättigheter som anställd på ett företag?

  Mellan 14.00 och 14.30 svarar Kent Källström, professor i arbetsrätt vid Stockholms universitet, på dina frågor i en chatt. 

  Meddelande från redaktionen: På grund av tekniska problem fick frågor besvaras i mejlform av Kent Källström. 

 • Hur tänker Sveriges Radio om näthat och kommenteringsfunktion? Varför väljer public service-företaget att ha öppet den anonyma kommenteringsfunktionen när så många andra nyhetssajter väljer att stänga ner? Mellan 13.30 och 14.00 chattade Michael Österlund som är Ekots nyhetschef och utgivare, och P3 Nyheters nyhetschef Thorbjörn Carlsson.
 • CHATT OM BÖRSKAOSET

  På måndagen svarade Sveriges Radios ekonomikorrespondent Staffan Sonning på frågor kring oron på världens börser.

 • Känner du igen dig i Marias berättelse? Eller du varit med om liknande situationer?

  Klockan två i dag kan du få svar på dina frågor om dina rättigheter som konsument. Då startar en chatt med Konsumentverkets jurist Cecilia Norlander. 

  Chatten pågår fram till 14.30.

 • CHATT

  Vad innebär beslutet att skicka svenska Jas-plan till Libyen? 

  På tisdagen svarade försvarsminister Sten Tolgfors på publikens frågor i en chatt. Frågorna rörde svensk försvarspolitik i allmänhet och Jas-plan över Libyen i synnerhet. 

 • 1 av 2
  2 av 2
  CHATT

  Kan det bli fler terrorattacker i Sverige? Vad är grejen med solglasögon? Och hur får man jobb på Säpo?

  På fredagen svarade Jan Garton, chef för säkerhetsunderrättelser på Säpo, på publikens frågor i en chatt.

  Tiden gick snabbt, och alla frågor fick inte svar i chatten. Bland annat en fråga från Davo som undrade hur stor koll Säpo har på privatpersoner, och om man kan hamna i nåt register. 
  P3 Nyheters reporter Lars-Peter Hielle tog med sig frågan till en intervju han gjorde senare med Jan Garton.  

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista