• We Think Alone är konstnären och regissören Miranda Julys nya projekt på Magasin 3 i Stockholm, som blottar kändisar som Kirsten Dunst och Lena Dunhams privata mejlkorg. Erik Augustin Palm är med från San Fransisco och analyserar innehållet.

 • I helgen genomfördes en toplessaktion i Stockholm. Tre aktivister från feministiska organistionen Femen gick in i moskén på Södermalm, slet kläderna från överkroppen, knöt nävarna i luften och ropade "nej till sharia, nej till förtryck!" Är det rätt sätt att protestera? Jenny, som är en av aktivisterna och Fanny Åström debatterar.

 • Natten till måndag steg Kroatien in i EU och blev unionens 28e medlemsland. Men invånarnas EU-entusiasm har minskat de senaste åren. Danka Vukanovic är uppvuxen i Zagreb och ger en bild av invånarnas känslor för det nya medlemskapet.

 • UPPDATERAD. Kollektivtrafiken i Grekland är utslagen och sjukhusen tar bara emot akutpatienter. Detta efter att grekerna gått ut i generalstrejk som en reaktion emot regeringens nedsläckning av det statliga mediabolaget ERT, där journalisterna nu även har ockuperat lokalerna.

 • Queen's day i Nederländerna firas på ett särskilt sätt när drottning Beatrix abdikerar och prins Willem-Alexander tar över tronen. Han blir den första kungen i landet på 120 år.

 • Har du läst tyska på gymnasiet och vill jobba utomlands? Då är tyska staten beredda att betala din mat och boende om du går en gratis lärlingsutbildning i landet.

 • Den officiella låten som ska spelas när Nederländernas nya kung Willem Alexanders svärs in har väckt starka protester. Anledningen är att ett stycke rappas.

 • Den spanska prinsessan Cristinas make Iñaki Urdangarin misstänks ha förskringrat miljontals kronor från en ideell organisation, som som prinsessan Cristina har varit styrelsemedlem i. Nu förhörs prinsessan om hennes inblandning i makens affärer.

 • Att ha på sig muslimsk slöja är förbjudet i franska skolor eller om man jobbar till exempel i statliga yrken. Nu har Frankrikes president Francois Hollande sagt att han vill göra det olagligt med slöja på fler ställen efter att en kvinna stämt sin arbetsgivare som gav henne sparken från sitt jobb på ett dagis när hon vägrade ta av sig slöjan.

 • Användare lämnar facebook

  600 000 britter lämnade Facebook förra månaden på grund av missnöje med kommersialisering och brist på integritet, och i december dök det upp ett svenskt event som uppmanade medlemmar att lämna nätverket inför det nya året. Vi pratar med nätkulturforskaren Rasmus Fleischer för att få svar på vad det är som håller på att hända - håller storhetstiden för Facebook på att ta slut?

  Du som lyssnar - har du planer på att lämna Facebook? Kommentera gärna.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista