• 1 av 16
  2 av 16
  3 av 16
  4 av 16
  5 av 16
  6 av 16
  7 av 16
  8 av 16
  9 av 16
  10 av 16
  11 av 16
  12 av 16
  13 av 16
  14 av 16
  15 av 16
  16 av 16
  Carolina Noréns blogg

  Carolina Norén sammanfattar helgen i Göteborg i sin egen melodifestivalblogg.

  Var det rätt låtar som vann?

 • 1 av 6
  2 av 6
  3 av 6
  4 av 6
  5 av 6
  6 av 6
  Melodifestivalspecial

   

  Party och full segeryra i logen när veteranen Sanna Nielsen och debutanten Brolle firar att de kammade hem direktbiljetterna till Melodifestivalfinalen i Stockholm.

  Var det rätt låtar som vann?

 • Melodifestivalspecial

  Brolle tävlar med en riktig kärlekslåt i Melodifestivalen. Och på lördag strax innan han drar upp på scenen är sannolikheten stor att det dras iväg ett och annat sms till väl utvalda...

 • 1 av 2
  2 av 2
  Svensktoppens Melodifestivalspecial

  Babsan som är en gladlynt och frispråkig kvinna i övre medelåldern utlovar att bidra med en riktig sommarplåga när hon ställer upp i årets Melodifestival. Babsan har tidigare jobbat som publikuppvärmare i schalgercirkusen, men aldrig tävlat själv.

  Med låten "Ge mig en spanjor" ger hon sig in i leken i det andra startfältet i Göteborg. Låten var egentligen redan klar till fjolårets Melodifestival, så nu är det väl hög tid för oss och för världen att ta del av den.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Svensktoppens Melodifestivalspecial

  Med norskt blod, svensk hud i en egen hytte. Nu lever Elisabeth Anderssen som i sin egen dröm, berättar hon för Carolina Norén när hon ännu en gång ger sig in i schlagercirkusen.

  Queen of Eurovison Song Contest - Elisabeth Andreassen har en gång tidigare kammat hem hela Eurovison i Göteborg. På lördag får vi se hur det går för Elisabeth i den andra deltävlingen. Hon tävlar med "Vaken i en dröm", en liten powerballad som Elisabeth gärna vill se växa och bli stor.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Svensktoppens Melodifestivalspecial

  Flickvänner kommer och går i livet säger artisten "The Moniker" till Carolina Norén. Och samma sak verkar gälla namn. För bakom artistnamnet "The Moniker som betyder just artistnamn, döljer sig den förre idoldeltagaren Daniel Karlsson.

  The Moniker alias Daniel Karlsson tävlar i det andra startfältet i Göteborg med låten "Oh my God". En galen glad låt som ska få oss att hoppa, lovar den lite hemliga artisten.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Svensktoppens Melodifestivalspecial

  Från Stockholm till Malmö flyttade Anniela för att finna lyckan som artist. Och när det damp ner en förfrågan från självaste Mister Melodifestival - Christer Björkman - så var inte Anniela den som var sen.

  Klubbmusik och electropop med mycket synthar och hårda beats utlovas när Anniela ställer upp i den andra deltävlingen i Göteborg. Vad låten heter? "Elektrisk" så klart.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Melodifestivalen 2011

  Dynamik och organiska ljud kan bli nystarten på Loreens karriär. För nu känner hon att hon hittat sin egen identitet. För sex år sedan ställde hon upp i Idol, då bara 19 år gammal. Men nu har hon tuffat till sig.

  "My Heart Is Refusing Me" heter låten som är Loreens biljett till Melodifestivalen 2011. Loreen tävlar i det andra startfältet i Göteborg.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Andra startfältet - Göteborg

  Brolle ser sig själv som en riktig tävlingsmänniska. Men han gillar egentligen inte att tävla i musik och samtidigt så hatar Brolle att förlora. Hur ska det här gå?

  Låten "Seven Day And Seven Nights" har han skrivit själv och den handlar om att hålla ihop med den man är kär i säger Brolle när han träffar Carolina Norén. Mycket står på spel alltså när Brolle ställer sig på Melodifestivalens scen i den andra deltävlingen i Göteborg.

 • 1 av 2
  2 av 2
  Svensktoppens Melodifestivalspecial

  Christian Walz har haft en rädsla för att inte kunna leverera och var redo att lägga ner hela musikkarriären. När han fick erbjudandet om att vara med i Melodifestivalen bestämde han sig för att trycka på den stora feta röda knappen.

  "Like Suicide" heter bidraget som ska ta Christian Walz tillbaka. Walz tävlar i det andra startfältet i deltävling två i Göteborg. Det blir första gången artisten ställer sig på scen för att tävla i musik.

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  Andra startfältet - Göteborg

  Sanna Nielsen är en veteran i Melodifestivalsammanhang. I år firar hon 15 år som artist. Så det kan bli svårt för Sanna att hinna med en vinst eftersom hon ska ut på en stor jubileumsturné i vår.

  För sjätte gången ställer sig Sanna Nielsen på Melodifestivalens scen. Låten hon tävlar med heter "I'm in love" och det stämmer visst.  Sanna säger i intervjun med Carolina Norén att hon är "kärare än någonsin"...

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista