• Svensktoppen

  Till att börja med vill jag passa på att säga att det är kul att vara tillbaka bland er igen efter min jättelånga semester! Och kul att se att det hänt lite på listan sen sist.

  Den här veckan fick vi en nykomling på listan – Sanna Nielsen gick ju rakt in på femteplatsen med sin nya "Can´t stop love tonight", kanske inte helt förvånande – Sanna har ju varit en trogen gäst på listan sen 1996.

  Och så presenterar vi .

 • 1 av 5
  2 av 5
  3 av 5
  4 av 5
  5 av 5
  Carolinas veckokrönika

  Vi utbrister "Oh My God!" och konstaterar att The Monikers popularitet sedan Melodifestivalen håller i sig. Den här veckan går han rakt in på Svensktoppens andraplats.

  Vilken låt tror du har störst chans på listan?

 • Veckans utmanare

  En festivalveteran, en melodifestivalrookie och en svingande uppstickare. Sanna Nielsen, The Moniker och Swingfly är veckans tre nya utmanare. Och de har två saker gemensamt. Alla har de tävlat i Melodifestivalen och alla står nu redo för att slåss om en plats på Svensktoppens lista.

  Gör din röst hörd genom att rösta på din favoritlåt.

  Vem vill du höra mer av på Svensktoppen?

 • 1 av 6
  2 av 6
  3 av 6
  4 av 6
  5 av 6
  6 av 6
  Melodifestivalspecial

   

  Party och full segeryra i logen när veteranen Sanna Nielsen och debutanten Brolle firar att de kammade hem direktbiljetterna till Melodifestivalfinalen i Stockholm.

  Var det rätt låtar som vann?

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  Andra startfältet - Göteborg

  Sanna Nielsen är en veteran i Melodifestivalsammanhang. I år firar hon 15 år som artist. Så det kan bli svårt för Sanna att hinna med en vinst eftersom hon ska ut på en stor jubileumsturné i vår.

  För sjätte gången ställer sig Sanna Nielsen på Melodifestivalens scen. Låten hon tävlar med heter "I'm in love" och det stämmer visst.  Sanna säger i intervjun med Carolina Norén att hon är "kärare än någonsin"...

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista