• 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4

  Utanför Morgonpassets studio finns ett mysigt fik. I en låtpaus upptäcker Hanna att Jonatan Unge står där och köper kaffe. Duger inte det vi brygger i studion? Hur ska det här besöket gå som börjar på detta vis?

  Ni får bedöma själva utifrån ljudsamlingen och bilderna här. Återkom gärna med omdöme i kommentarsfältet!

 • 1 av 2
  2 av 2

  På annandag påsk kommer Jonatan Unge och gör Jörgen, Nour och Kodjo sällskap i studion. Det blir Gotlandsbashing, episka aprilskämts-fail och mycket, MYCKET annat roligt!

 • Vid åttatiden rullade finfredagen igång på riktig med Jonatan Unges ankomst till Morgonpassets studio. Kvalificerad radiounderhållning i form av väskrotning, svensk film-dissning, dinosauriesnack och annat relevant och intressant följde. Tack alla!

 • Äntligen är superskojaren Jonatan Unge tillbaka i Morgonpasset! När Jonatan inte är lördagskompis brukar han vara fredagskompis och även en del av P3:s Tankesmedjan och Torehammars sköna nya värld. Idag reder han ut sin komplicerade kärleksrealtion till David och berättar om alla vedermödor man måste gå igenom för att få den svenska vården att skriva ut roliga mediciner.

 • Det här ljudklippet är så fullt av myter, hittepå och Jonatan Ungeska fantasier att ingen borde höra det. Igen: Lyssna INTE på ljudklippet ovanför den här texten. Det är viktigt!

 • Nu är Jonatan kommen till Morgonpasset. Han är lite lätt påverkad av någon form av fest som ägde rum i går och kräver att programmet görs med små bokstäver, men annars är allt bra. Även Jonatan har lite koll på Hem till gården: Bland annat vet han att de skrev in en flygplanskatastrof i manuset för att bli av med en massa skådisar vars kontrakt hade gått ut. Jodå!

 • Jonatan körde ett skvallertidningsbaserat quiz med Hanna och Jörgen, ett quiz som snabbt steg i svårighetsgrad.

 • NU är fredagskompis Jonatan Unge kommen till studion med en rejäl skatteskuld i bagaget. Dessutom är det ju finfredag: Mejla era finfredagsbilder på p3morgonpasset@sverigesradio.se eller använd det berömda sms-numret 72250 där du inleder med P3 + mellanslag och sen ditt meddelande. Det blir kul!

 • Inte nog med att folk i Värmland ska stjäla dörrar och sånt så visar det ju sig att dom är nazister också. Det tar aldrig slut. Fast först tar vi en tur via Rommel (ni vet, nazisten som försökte döda Hitler, bland annat) och hans kärleksbrev...

 • Vi går vidare i inredningens djungler och vi upptäcker att det skulle vara jobbigt att vara inredare i Värmland. Kriminaliteten där har riktat in sig på att stjäla fast inredning till och med. Men det är ju tur att polisen finns.

 • Ja, vi har finbesök i studion! Jonatan Unge knackar på dörren och har en ny mustach att skryta med också. Han har ju gått och blivit pappa, då måste man ha en auktoritär mustach att ha också.

 • Vi har ju alltid ett par önskelåtar och vi frågar Jonatan vad han vill höra för något. Självklart blir det lite vikingarock. Det vet väl alla. Det hörs på tok för lite i P3 nuförtiden.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista