• Knegarmåndag

  Det är sista knegarmåndagen för sommaren och bilmekanikern Rafed Mustafa är vår knegargäst. Han berättar hur det gick till när han fick en medalj av kungen. Christoffer Meijer hyllar knegare med en hel orkester. Och lyssnarna får skicka in egna hyllningar.

 • felicia rapporterar

  Felicia skickades ut i verkligheten för att lära sig måla akvarell. Nere vid kanalen i Malmö satte hon och konstnären Hanna Granlund sig ner och plockade fram penslar och färg. Väl tillbaka i studion är Rikard lite tråkig och anmärker på att den målade tennisbollen är större än tennisracket..

 • felicia rapporterar

  Felicia har ryckt tag i Christoffer och dragit till Höör. Sporten polocrosse ska testas men för att komma upp på hästen måste Felicia använda en stol. Nu ska det sportas! Och utmärkta polocrosse-spelaren Johannez Rahm hjälper till. 

 • felicia rapporterar

  Felicia säger att jamaicaner är världens snabbaste folk. Och visst, igår sprang Usain Bolt 100 meter helt otroligt snabbt och vann OS-guld! Men hon själv brukar ju gå i ett ganska sakta lunk in i studion.. Rikard jämför henne med en förlamad hund.

 • felicia rapporterar

  Som ni kanske hörde igår har Felicia varit på Österlen och lärt sig dreja. Bevisen på hennes konstnärliga kreativitet visade hon upp idag i studion.

 • felicia rapporterar

  Felicia kastades ut i verkligheten. Vilket denna gång betyder en resa med bil till Österlen och en överkörd ekorre!

  Väl på plats i drejstudion blev det lerlektion med keramikern Kajsa Lejström.

 • Felicia rapporterar

  Igår skickades Felicia ut i hagel, storm och taggiga snår för att plocka bär. Fångsten blev en himla massa hallon! Som Felicia sedan gjorde söt sylt av. Mm! 


  Syltandet filmades såklart och såg ut såhär:

 • Felicia rapporterar

  Imorse var Knyckare hård mot Felicia och sa "du får välja mellan att vara inne och rulla bär eller vara ute och plocka bär". Felicia valde det andra alternativet.

  Nu hoppas hela redaktionen på smarrig hallonsylt imorgon!

 • felicia rapporterar

  Vi saknade någon på jobbet imorse.. Felicia hade nämligen valt att sätta sig på en cykel och trampa mot Skanör istället. Efter förra veckans besök i miljardärtäta Torekov där Felicia utmanade badklubben "Morgonbryggans vänner" med en egen badklubb, spanar hon idag in rikemanspotentialen på Näset i Skåne. Genom Limhamn, Klagshamn, Bunkeflostrand och vidare genom Vellinge mot Skanör/Falsterbo. Men hur långt hann hon komma?

 • Felicia rapporterar

  Felicia åker vidare på sin roadtrip och har nu hamnat i Torekov eftersom vår lyssnare Johan tipsade om det. Hon ska nu bada tillsammans med badsällskapet "Morgonbryggans vänner". Fast just i dag kallar vi det för "Morgonpassets vänner".

 • Felicia rapporterar

  Felicia är kvar i Halmstad och får denna morgon en lektion i orientering av proffset Filip. Klockan åtta på morgonen. Inte varje dag, precis.

 • Felicia rapporterar

  Felicia är ute på roadtrip. Natten har hon spenderat i Halmstad, där det har regnat hela tiden. Hon har också hittat Per Gessles hus, men har hon vågat sig på att försöka få ut honom?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista