• Det sjukaste på hela internet

  Julia tipade om detta klipp där en kille dansar en dans till "Call me maybe" och därmed sprider glädje i Chatroulette. Ja det kanske är lite gammalt med män i kvinnokläder, men det roliga här är reaktionerna. Genuin glädje - rakt genom datorskärmen.

  Nå. Hittade jag det sjukaste på internet? Jag vet inte, ärligt talat. Men här är i alla fall 

 • Det sjukaste på hela internet

  Vad passar bättre denna dag än ett OS-relaterat klipp? Här har vi en japansk häcklöpare som helt enkelt inte pallar mer. Varför hoppa över häckarna när du kan springa rakt igenom dem? Kamikaze-style!

 • Det sjukaste på hela internet

  Chuck Testa har en hel Youtube-kanal som handlar om uppstoppade djur på olika sätt. I alla klipp vill han gärna påpeka hur levande de här djuren ser ut. Så levande att de ser ut som... människor? Mycket märkligt, och ganska sjukt. Mer sjukast på internet hittar du

 • Det sjukaste på hela internet

  Den här gången är det inte bara klippet i sig som är sjukt, utan hela fenomenet. Vi har alltså en kille som har startat en Youtubekanal som bygger på att filmar sig själv när han spelar datorspel. Kanalen har 243 miljoner starter. Och han sitter och skriker såhär i alla klippen. Mer #sjukastpåinternet hittar du 

 • Det sjukaste på hela internet

  Som en replik till den rumänska bodybuildern som försökte knäcka en vattenmelon så utmanade jag Emma och Rikard att göra samma sak. De skulle alltså ta sönder vattenmelonen genom att klämma den mellan benen. Och Rikard lyckades nästan.  

 • Det sjukaste på hela internet

  En varning utfärdas för detta klipp - det är lite på gränsen. Men efter mycket om och men har jag ändå bestämt mig för att köra det. Mannen i klippet är lite en bladning mellan Hulken och David Hasselhoff i lite för små tangakalsonger. Och så är han väldigt, väldigt nöjd med sig själv. 

  Mer sjukast på internet hittar du . 

 • Det sjukaste på hela internet

  Det här klippet har jag rotat fram alldeles själv. Katter är ju en klassiker på nätet. Så mycket att de nästan ÄR internet. Google är inte internet - katter är internet. Så. Med det sagt - i detta klipp förstår vi varför. Katter är helt enkelt väldigt roliga. Mer#sjukastpåinternet hittar du

 • Det sjukaste på hela internet

  I detta fantastiska klipp är det en kille som sitter rakt upp och ner framför kameran och sjunger en svensk version av Fantomen på Operan. Han sitter dessutom och väntar in introt liiiite för länge. Ja, detta måste ni se själva. Denna gång är dett Rikard Diego som har tipsat. Fler #sjukastpåinternet-klipp hittar ni i fliken till höger. 

 • Det sjukaste på hela internet

  Felicia Nordqvist har tipsat om detta klipp där en vuxen kvinna sitter på golvet och sjunger en sång om Jesus. Med rörelser till. Ja... vad ska man säga. Lite speciellt är det allt.

 • Det sjukaste på hela internet

  Det här tipset kommer från Andreas Hansen. Det är alltså en musikvideo med spandex, tigrar och dvärgar. Med mera. Lövs it!

 • Det sjukaste på hela internet

  Detta klipp (och ) har flera personer tipsat om, bland annat Fabian. Och ja, vad ska man säga. Det är helt klart stört. Det får i alla fall mig att tänka på 90-talsprogrammet  om någon kommer ihåg det. 

 • Det sjukaste på hela internet

   Tipsare var Mattias Thuresson och Jakob Thörnqvist. Tack för det! Och jag säger bara en sak: den måste vara väldigt god den där lakritspipan.

  Vet du något som bräcker det här klippet? Tipsa gärna om det sjukaste du vet på hela internet i kommentarsfältet! Innan sommaren är slut ska jag ha hittat det.

 • Det sjukaste på hela internet

  Nadia Wessman tipsade på vår Facebooksida om detta klipp där en man som lite ser ut som en galen vetenskapsman och samtidigt spelar på en orgel av mjukis-katter. Det enda som dyker upp i mitt huvud är - varför?

 • I sommar kommer jag att ha ett litet sidoprojekt som går ut på att hitta det sjukaste klippet på hela internet. Jag har två månader på mig att dammsuga hela nätet - och jag vill gärna ha in era tips (obs! ej porr). 

  Klippet ovan får fungera som inspiration. Det är en Jerboa. Ett djur jag inte trodde fanns - tills nyss. Ganska sjukt. Nu kör vi! Det sjukaste på hela internet är.... 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista