• OS för ointresserade

  Emma och Rikard har ju tagit på sig att testa nya svettiga sporter i "OS för ointresserade". Denna gång kombineras pingis och steppdansande. Det blir med andra ord snabba fötter som skapar ljud och sköna bollar som studsar över nätet i - steppingpong! Katarina Sörenson Palm finns med för att lära ut steppdans och Anders Persson står för pingiskunskaperna.

  Stort tack till lyssnaren Andreas som tipsade oss om sporten. :)

  Emma visar prov på bra fotarbete och Rikard gör flera saker samtidigt:

 • OS för ointresserade

  Förra onsdagen lanserade vi "OS för ointresserade" där två sporter ska kombineras. Idag var det dags för Diego och Knyckare att testa hur salsa och sumobrottning passar ihop. Gör er redo för sumosalsa!

 • OS för ointresserade

  Morgonpasset lanserar "OS för ointresserade"! Två sporter ska kombineras och först ut är tango och tennis. Alltså, tangotennis. Dansen ska Anna Solakius lära oss och racket håller Jennifer Hadjieva i.

  Hörde du matchen men undrar hur det såg ut? Titta, titta!

 • Morgonpassets OS-låt

  Nu har vår OS-låt "Det luktar OS" äntligen fått en helt egen musikvideo. Vi tog inspiration från det klassiska sommarlovsprogrammet  och blandade det med Summerburst och tog på oss våra finaste sportkläder. Höj volymen och luta dig tillbaka för lite OS-pepp!

 • We made it - together!

  Äntligen premiär för Morgonpassets egen OS-låt. Ni lyssnare har fått bestämma genre och tema. Ni har också fått skicka in era bästa rim och sjunga in dem för oss. Knyckare har spelat blockflöjt och sportkommentatoren Christian Olsson har läst in OS-deltagarnas namn. Med mera, med mera!

 • Vår egen OS-låt

  Hitmakaren Nic Schröder från Nic and the family har satt igång att spela in era rim, och i detta nu ringer vi runt till er som har skickat in textrader till oss. Vid sin sida har han Felix Rodriguez, gitarrist i The Sounds. Det här bådar gott! På onsdag presenterar vi det färdiga resultatet.

 • Under kreativ ledning av Nic Schröder, känd för bland annat sommarplågan "Hej hej monika", kommer vi med hjälp av er lyssnare att skapa en alldeles egen OS-låt. Hjälp oss genom att fylla i formuläret nedan. 

  Dessutom vill vi ha dina förslag på text till låten! Maila några rader (som gärna får rimma) till p3morgonpasset@sverigesradio.se

  Glöm inte skriva namn och telefonnummer!

  Vilken genre ska vår OS-låt ha?

 • Yahaya har bara tränat karate i ett år, men har redan tävlat i VM. Nu är han med oss i studion för att lära Emma lite karate. Hon får bland annat testa att göra kaos med en bräda. 

 • OS-onsdag

  Jenny Fransson från Sveriges OS-trupp kom på besök i dag. Hon berättade om sina förberedelser inför OS, och så passade hon på att brotta ner Emma Knyckare. Hon tog till och med ett skottkärregrepp. Förhoppningsvis gör hon samma sak i OS sen. 

 • Jenny Fransson ska brottas för Sverige i OS. Men först fick hon möta Emma Knyckare i en svettig match. Eller ja, Emma svettades i alla fall. 

 • Emma Knyckare presenterar

  Ni vet hur det funkar - bara en kommer ut levande. Sveriges radio (eller i alla fall Emma) presenterar: The Paintball games! Lyssna hur det gick till när vi gjorde om radioteatern till en paintballarena. 

 • Rollerderbyspelaren Fistfucker var på besök. Vi hade en liten tävling om vem som kunde komma på bästa Roller derby-namnet till Emma Knyckare. Och vinnaren är "Tessie Rex" från Västerås som sms:ade: 

  Tycker Emma Knyckare ska sno gamla bandnamnet Stealer's Wheels som derbynamn! /Tessie Rex 

  Linnet kommer på posten till dig!

 • Rollerderbymatch i studion

  Emma Knyckare fick tillfälligt byta namn till Emma Styckare och snöra på sig rullskridskor för att anta Fistfuckers roller derby-utmaning. Klicka på rubriken för att se en video från matchen!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista