• Ola Selméns kolloutmaning är att göra en hångelskola. Kaffe-Kalle går ut på stan för att hjälpa Ola med utmaningen och samla in bra hångeltips. Notera gärna försöket att väva in en subtil kritik av den mansförtryckande redaktionsledningen. Genom att bara intervjua män. Nästan.

 • Trogna lyssnare känner säkert till att vi har lite intriger här på redaktionen. Intrigerna har bland annat haft att göra med Kalle Ström som till och från strejkat från sitt uppdrag som kaffe-pojke.

  Senaste gången han gjorde det röstade ni lyssnare fram ett straff, och det blev att läsa ut Simone de Beauvoirs 881-sidor långa bok ”Det andra könet”. Under ett dygn. Nedan hör du hur det lät i förmiddags när producent-Emilie utsatte kaffe-pojken för ett litet förhör...

 • Ingriddim, Lilla Steffo och KingKarl har tillsammans slagit ihop sina påsar och gjort en låt om radiospöket som huserar i radiohuset i Malmö. Detta för att värma upp inför Sarahs spökstund. 

 • Kaffe-Kalle fortsätter att samla bevis mot Emma och producent-Emilie. Nu ringer han upp retorikexperten Elaine Eksvärd som får bedöma Emmas härskartekniker. 

 • Kaffe-Kalle har total-lessnat på producent-Emilies anklagelser om kvinnohat och ringer upp advokaten Thomas Bodström. Är det så att Emilie sysslar med förtal?

  UPPDATERING: Vi måste erkänna en sak. Kaffe-Kalles personnummer som Emilie publicerat på hemsidan är fingerat.

 • Att ta ansvar över redaktionens välmående är en del av producent-jobbet. Som många säkert känner till har vår kaffe-pojke Kalle arbetsvägrat dom senaste dagarna, och slutat servera Emma och producent-Emilie kaffe. Så här tycker producent-Emilie om det.

 • Kaffe-Kalle fick nog av Emmas bossande och drog till Stockholm. Väl där fick han sig en funderare och kom fram till vad han egentligen känner. Vad det är får vi veta i denna egenkomponerade visa. 

 • Denna låt tilläggnas Emma Knyckare och producent-Emilie med en uppmaning: SLUTA BOSSA! Nu är det vi som bestämmer!

 • Hej hej, hallå bloggboken!

  Imorse hände något hemskt. Inte nog med att jag går upp 04:30 om nätterna, nu verkar det också som att denna stackars bosslady ska jobba kaffe-fritt :,(((
  Det hela grundar sig i rent och skärt kvinnohat. Låt mig ta det från början.

  Kaffe-pojken, Kaffe-Kalle, Karl Ström. Kalla den kallen vad du vill, så länge du inte använder ordet lojal. Karl Ström (19880705-7392) anställdes på Sveriges Radio Malmö den tionde juni i år. Han tilldelades en tjänst på Morgonpasset, där hans uppdrag på redaktionen var att koka kaffe samt göra research åt Emma. Det gick bra till en början och han utförde sina uppgifter med bravur.

  Men de senaste dagarna har något förändrats och Kalle har vägrat acceptera sin plats i matriarkatets samhällsordning.

  Vad förtjänar kaffe-pojken för straff?

 • Kalle är less på att Emma och producent-Emilie bossar med honom. Nu ska hon de få smaka på sin egna medicin. Kaffe-Kalle testar att busringa till Emma och Emilie - som Leif Loket Olsson. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista