• Sjung dig hit

  Simon Åkesson från Löddeköpinge vann ju, som bekant, vår talangjakt "Sjung dig hit" förra veckan. Priset - att få komma hit och hänga med oss en heldag i studion - tog han emot idag. Simon berättar om vägen hit, sina drömmar och vem som är hans favoritrappare just nu. Sen förtrollar han oss med en magisk cover på Jessie Js "Who You Are". Grym dag med en grym kille!

 • Sjung dig hit

  Efter starka prestationer från både Bertil och Simon i finalomgången var det dags att kora en vinnare. Juryn var tveksamma till en början, men enades till slut om att den som förtjänar att komma hit och hänga med oss under en dag i Morgonpassets studio är... *trumvirvel*... SIMON FRÅN LÖDDEKÖPINGE. Vi jublar våra största grattis till denna smaragd till sångfågel och ser fram emot att ha honom här på besök nästa vecka!

 • Sjung dig hit

  Det nådde inte ända fram för Bertil, tävlingens rutinerade underdog. Men hans vågade val av visor, skämtlåtar och oväntade covers ledde honom till en hedersvärd andraplats i "Sjung dig hit". Väl kämpat, säger vi!

 • Sjung dig hit

  Vi skulle ha haft en bronsmatch mellan Essma och Emma i "Sjung dig hit". Emma sjuknade dock till under natten och kan därför inte delta - bronset går därmed till Essma på ren och skär walk over. Hör när hon joggar hem bronset med sin tolkning av John Legends "Used to love U"!

 • Sjung dig hit

  Bertil från Sala ställs mot Essma från Tullinge i dagens "Sjung dig hit"-semi. Det är rocktema och attityden är stenhård när vi ringer upp dem. Essma inleder med sin tighta cover av Nickelbacks "How you remind me". Strax därefter kör Bertil sin grymma version av Beatles "U.S.S.R". Ni har tills nästa torsdag på er att bestämma vem som ska möta Simon i finalen!

  Vem tycker du ska gå vidare?

 • Sjung dig hit

  Dags för den första semifinalen i "Sjung dig hit". I ena hörnan hittar vi Emma, i den andra Simon. Vem tycker du skötte sig bäst? Var det Emma med sin Beyoncé-cover? Eller var det Simon med sin B.o.B-cover? Ni har tills nästa fredag på er att avgöra vem som kniper den första finalplatsen.

  Vem tycker du ska gå vidare?

 • Sjung dig hit

  Idag var det dags för nästa steg i "Sjung dig hit" - talangjakten där du som lyssnare får ringa in och försöka sjunga din väg in i studion. Emma och Bertil som gick vidare från den första deltävlingsrundan fick nu sjunga duett tillsammans. De gav Grease-dängan "You're the one that I want" en rejäl uppiffning på varsin ände av telefonen!

 • Sjung dig hit

  Idag var det dags för nästa steg i "Sjung dig hit" - talangjakten där du som lyssnare får ringa in och försöka sjunga din väg in i studion. Simon från Löddeköpinge och Essma från Tullinge slog sina vackra stämmor ihop och sjöng, med viss fördröjning, en hoppfull cover på Marvin Gaye & Tammi Terrells klassiker "Ain't No Mountain High Enough".

 • Sjung dig hit

  Idag körde vi den sista deltävlingen i "Sjung dig hit" - talangjakten där du som lyssnare får ringa in och försöka sjunga din väg in i studion. Simon Åkesson från Löddeköpinge ringde in och kammade hem segern med en oj-så-käck cover på Pharrell Williams "Happy".

 • Sjung dig hit

  Idag var det dags för nästa deltävling i "Sjung dig hit" - talangjakten där du som lyssnare får ringa in och försöka sjunga din väg in i studion. Essma Lehouidj sjöng en grym tolkning av Bruno Mars r&b-hit "Grenade" och vann därför dagens omgång!

 • Sjung dig hit

  Förra veckan drog vi igång "Sjung dig hit" - talangjakten där du som lyssnare får ringa in och försöka sjunga din väg in i studion. Idag var det dags för nästa deltävling. Bertil Forsberg satt i bilen på väg upp till Stockholm, men det hindrade honom inte från att ringa och framföra en alldeles förtjusande folkvisa från Orust.

 • Idag började "Sjung dig hit" - talangjakten där du som lyssnare får ringa in och försöka sjunga din väg in i studion. Sångfågeln Emma Johansson från Örebro gick vidare från dagens deltävling med sin ljuvliga Adele-cover.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista