• Film

  Västergatans Kicki Rydelmalm tipsar om filmer som alla får högt betyg. Här nedan kan du läsa hennes omdömen. Klicka på länkarna till arkivet ovan för att få reda på ännu mer om titlarna - och få nio korta tips till!

 • Betyg 4/5

  "Denna splatter-blodiga västern-komedi handlar om prisjägaren Dr King Schultz och Django, en slav som blir köpt och sedan fri, efter att han och Dr Schultz har jagat rätt på några eftertraktade skurkar. Då börjar jakten istället efter Djangos hustru Broomhilda, som har blivit såld till den grymme slavägaren Calvin Candie."

  Genre: Drama, komedi, västern Regi: Quentin Tarantino. Skådespelare: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington m fl.

 • 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4
  Västergatan

  Kicki Rydemalm recenserar tre novemberfilmer. Det blir både drama, barnfilm och action. Håll till godo i höstmörkret!

 • Västergatan

  Ett porträtt av en kvinnlig konstnär i 1900-talets början, ett äventyr om en synsk man med ett sjätte sinne och en musikalisk hjälpte i Apartheidregimens Sydafrika. Kicki Rydemalm delar med sig av sina filmtips i höst.

 • Västergatan

  När kvällarna börjar bli allt mörkare blir många sugna på att se en riktigt bra film. Västergatans filmrecensent Kicki Rydemalm har tjuvtittat på några av höstens filmer. Och hon bjuder på allt från en dokumentär om Palmes liv till en kärleksskildring mellan två män.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista