Prata i P4

Prata i P4 är programpunkten där Du som lyssnare bestämmer vad vi ska prata om. Det kan vara stort, smått, brett, smalt, långt eller kort. Kanske vill du prata om ditt största intresse, eller en resa du gjort. Kanske vill du prata om en aktuell nyhetshändelse eller något historiskt?

 • Den twittrande bonden

  I dag pratar den twittrande bonden Martin Engström i P4. Eller ”Martin i Holma” som han kallar sig på twitter. Det var där vi först fick kontakt med honom. I dag ska han pratar om det han twittrar om, det vill säga det han gör.

 • Prata i P4

  Linda Evereus pratar i P4 om att vi på P4 Kristianstad vill få mer kunskap om skolans värld. Vi behöver dina berättelser och dina upplevelser. Hör av dig!

 • Prata i P4

  Martin Brolin pratar i P4 om domarnas arbetssituation. Han menar att arbetsklimatet för domarna inom alla olika sporter har blivit hårdare. Det beror dels på supportrarna men också spelarna.

 • Prata i P4

  Ewert Nilsson från Hörby pratar om sitt största intresse, fågelskådning. Någon han ägnar sig åt så ofta han bara kan.

 • Prata i P4

  Anna Gardelin har flyttat till Mozambique för att hennes man har fått jobb där. Hon pratar i P4 om hur det är att komma som svensk till ett nytt land där man inte kan språket eller känner någon.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista