• Gilla grillat

    Thomas Lindberg är definitivt en grillmästare av rang-. Med sin "Smoker", en BBQ-grillvagn arrangerrar han grillfester.

  • Gilla grillat

    Clas Yngström ger ett recept på små portionspajer som du gör på grillen efter att huvudrätten har grillats färdig. Goda smaker av smulpaj, mörk choklad, nötter och hallon

  • Gilla Grillat

    BBQ-tekniken börjar hitta fler och fler användare även i Sverige. Den har under lång tid utvecklats i USA där "Smokehouse" är ett begrepp och beskriver matställen som tillagar kött under långsam tillagning.
    Clas beskriver här hur han hittade rätt metod i ugnen hemma men det är lätt att överflytta det till en grill med lock och indirekt värme

  • Gott till grillat

    Thomas Lindberg från Avesta turnerar över landet med sin stora "lokmotivgrill" och ger några tips på låttlagade tillbehör. Cole slaw och annat gott som fräscha tillbehör till köttet

  • Gilla Grillat

    Med en stor "Lokomotivgrill" åker Thomas land och rike runt för att grilla 60 kilo ribs per omgång. Det handlar om BBQ på en högre nivå och framför allt att man har många timmar i tillagning och förberedelser för att BBQ ska bli lyckad. I det här första programmet berättar Thomas om sina erfarenheter och olika grillar so används idag. Det är viktigt att skilja på BBQ och grill som är två olika metyoder som i och för sig går att kombinera.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista