Kulturrecensioner

Här hittar du de recensioner som görs i Kulturtisdag efter kl 17 i Efter tre.

 • Teater

  Alla umgås med sina smarta telefoner och tänker mest på sig själva. Jordens undergång är nära och Västernorrland präglas av kaospolitik. Årets Julfrossa är en galen revy där vi får se allt från festande rockikoner till tonårströtta griskultingar.

 • Teater

  Ungdomarna är taskigare nu för tiden. Och inte har de många hjärnceller. I musikalteatern Skärp dig! straffas syndande, introverta tonåringar för sina dumdristiga handlingar – trots att det oftast är hormonerna som ligger bakom. Och trots att de vuxna var precis likadana när de växte upp.

 • Teater

  Det är inte den litterära karaktären Mulle Meck som står i centrum den här gången – utan hans hund Buffa. Musikteatern Buffa hjälper till är en känslosam och färgsprakande barnföreställning om en hjälpsam vovve, en föreställning som även kan glädja vuxna.

 • Teater

  Tiden bara försvinner. Ju långsammare vi lever desto snabbare dör vi. I Teater Västernorrlands Ljusets hastighet möter vi ensamma, uppgivna norrlänningar som kämpar sig igenom den grå vardagen och hatar varje sekund. Rasmus Lindbergs revy om svårigheterna med att vara människa väcker igenkänning och det är svårt att hålla sig för skratt. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista