• Grafik över SS 2 Torsby 1
  SS 2 Torsby 1
  0:31 min

  Rallyts första skogssträcka startar norr om Torsby och går upp mot Kollerud innan den sen vänder av söderut mot Torsby Flygplats. Man passerar publikplatsen ”Bergtäckten” som är en rallycrossliknande arena där publiken kan se bilarna under en längre stund, bilarna fortsätter sen söderut för att gå i mål vid Torsby skidtunnel.

  Arrangör MK Ratten

 • Norrmannen Henning Solberg tog drygt nio minuter på sig att köra den andra sträckan i rallyt och med det var han 24 sekunder efter Sebastien Ogier.

  – Jag var utanför vägen flera gånger och tappade mycket tid. Jag var nog lite för hissig på grøten, sa Henning Solberg.

 • Norrmannen Østberg var 8 sekunder efter ledande Sebastien Ogier i mål på SS2. Trots det var han nöjd med flytet i körningen. Mads tyckte att han hade bra fart och att det inte fanns så mycket mer att göra. 

 • Sebastien Ogier. Foto: Örjan Bengtzing/Sveriges Radio.

  Världsmästaren Sebastien Ogier var glad när han kom till målet på den första sträckan i Torsby.

  – Jag är nöjd med min körning men jag oroar mig för hur min tid ska stå sig mot de som startar senare, sa Sebastien Ogier.

 • Fjolårsvinnaren av Rally Sweden Jari-Matti Latvala fick ingen enkel öppning av fredagen. Han tyckte att det var en svår öppningssträcka med mycket tempoväxlingar där han tappade en del i kurvorna. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista