• Hemmahoppet Fredrik Åhlin fortsätter att köra bra i Rally Sweden. Trots att han körde i en sten i första kurvan körde han snabbare än båda förarna han har framför sig i totalställningen i WRC2-klassen. 

 • Pontus Tidemand körde in på den näst snabbaste tiden i WRC2-klassen. Pontus jagar ju Yazeed Al-Rajhi och har nu bara drygt 19 sekunder upp till Yazeed på femteplatsen.

  – Det var helt okej på sträckan och jag hade en bra känsla. Nu tog vi nästan 12 sekunder på Yazeed så det är bara att jaga på, sa Pontus Tidemand.

 • Andreas Mikkelsen och Ola Fløene. Foto: Micke Fransson/TT.

  Norrmannen Andreas Mikkelsen tog tillbaka ledningen i rallyt efter den första sträckan på söndagen. Mikkelsen leder nu 3,8 sekunder före Neuville och 6,8 seknder före Ogier.

  – Jag var kanske lite för försiktig på några ställen men jag har aldrig upplevt så bra förhållanden på den här sträckan tidigare, sa Andreas Mikkelsen.

 • Thierry Neuville som startade morgonen som ledare av Rally Sweden 2015 tappade förstaplatsen direkt. På dagens första sträcka Värmullsåsen 1 fick han problem när han och kartläsaren Nicolas Gilsoul inte kunde höra varandra. 

 • Grafik över SS 19 Lesjöfors.

  Sista dagen startar med den numer klassiska sträckan väster om Lesjöfors.

  Sträckan startar på bred väg, men efter två vinkelsvängar så kommer bilarna in på en krokig och smal skogsväg.

  Vid publikplatsen dalkarlssjön går sträckan över någrqa gårdsplaner på en mycket smal och hoppig väg. Sträckan byter sen karaktär när den kommer ut på en mycket bred och snabb väg innan man återigen kommer in på en smal väg mot sträckans målgång.

  Arrangör: Filipstads MC

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista