Dagens artist

Varje torsdag bokar vi in en up and coming artist (gärna Malmöbaserad) som får spela två låtar live i God morgonshowen här på P3 Din Gata. Vill du bli dagens artist? Anmäl dig här!

 • Dagens artist, Alien Architect kommer från Philadelphia men har rest runt världen med sin musik, från Mexico till Egypten. Men nu har han landat i Malmö och sysslar med experimentell musik som möter hip hopen och poesi. Klicka och njut!

 • Ice Twice är dagens artist hos P3 dingata
  Dagens Artist

  Dagens artist beskriver sin musik som något gränslöst, något som är levande och som inte tillhör något fack. Låten "Mina andetag" handlar om en person som stod henne väldigt nära, lyssna och njut!

 • Eya består av Saman, DanneJacob & Mukii
  Dagens artist

  Helsingborg trion EYA bildades för två år sedan och beskriver sin musik som en blandning av rap, rnb och soul. Gruppnamnet kan användas i både negativ och positiv bemärkelse för att beskriva något! Eyyy va bra det lät! Lyssna själv och njut.

 • Dagens artist

  Allt började med att musiken som fanns uppe på en privat länk läckte ut till lokala fans i Husby. Tusentals nedladdningar efter insåg dagens artist Adel att hans röst var en kraft att räkna med. Idag hänger han i God Morgonshowen och skiner av att ha kunnat vända sitt liv till något positivt.

 • Dagens artist

  Dagens artist har kämpat med rappen sedan han skrev sin första text som 12 åring. Visionen har alltid handlat om att vara självständig och om kärleken till musiken. Ismailov är baserad i Köpenhamn och låter musiken föra hans talan. Klicka och njut

 • Dagens Artister

  Vi hänger med Dagens Artister Dvnny Denki och Elin från Västervik. Det viktigaste för dom när det gäller musik är att alltid hålla ihop "Om det går bättre för en av oss när det gäller musiken, så ska alla med"

 • Kevzor är en ung rappare och ganska ny till musikscenen, han beskriver sig själv som en hungrig rappare som vill ta sin musik internationellt. Han gör melodisk hip hop och jobbar hårt för att pusha ut ny musik.

 • Dagens Artist, Dat Boy Cee gästade Godmorgon Showen och levererade musik i kärlekens tecken! "Som artist måste du växa. Du kan inte bara rapa om snabba bilar och snygga tjejer, där måste finnas ett viktigt budskap för lyssnaren!" Säger Dat Boy Cee! Klicka på låten "One Love" och njut!

 • Effayé hänger i studion som dagens artist
  Dagens Artist

  Dagens artist Effayé beskriver sin musik som "dreamy-soul". Något hon ständigt jobbar på är även låtskrivandet och drömmen om att stå på en stor scen. Lyssna på låten "Wash away" som enligt henne själv tänker släppas oavsett vad folk tycker om den. Klicka och njut!

 • Remi Young är dagens artist på P3 dingata
  Dagens Artist

  Dagens artist Remi Young är född i England, flyttade till Lund för att sedan växa upp i Abu Dhabi. Idag pluggar han på Malmö Högskola men det hindrar honom inte från att jaga sina musikaliska drömmar. Klicka och njut!

 • Dagens artist Joel hänger i studio 2
  Dagens Artist

  Dagens artist Joel använder musiken för att bearbeta sina tankar och känslor. Texterna är ärliga och skrivna med hjärtat, i höst kommer dessutom Ep:n "Loud Thoughts" en hyllning till fosterföräldrarna som gått bort. Klicka och njut!

 • Niko Castigador hänger med P3 Dingata
  Dagens Artist

  Dagens artist Niko Castigador har många järn i elden. Han gillar konst, tatuera och skriva musik. Idag är han aktuell med Epn "BMF Vol 2" men till alla som missat "BMF Vol 1" klicka och njut!

 • Mark Maxim & Tove Ask är dagens artister i P3 dingata
  Dagens artist

  Dagens artist Mark Maxim har alltid haft musiken omkring sig. Redan som barn kunde hans farmor förutse att Mark hade en sångröst. Farföräldrarna sjöng, Maxim började sjunga i skolkören och idag sjunger han live för oss i radio. Farmors profetia blev alltså ett faktum! Klicka och njut.

 • God Morgonshowen hänger med Josef De Fataki
  Dagens Artist

  Dagens artist har hittat sin grej, att sjunga och skriva om kärlek men framförallt att sprida kärlek! Josef De Fataki spelar fyra instrument men det främsta verktyget bär han med sig hela tiden, nämligen sångrösten! Klicka och njut.

 • Dagens artist är singelaktuell med låten "Krigare"
  Dagens Artist

  Artisten Zako är singelaktuell med låten "Krigare". En låt som enligt han själv har sin utgångspunkt i skottlossningarna i Sverige. Zako uppmanar till att lägga ner vapnen och istället visa kärlek. Klicka och njut!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista