• Keyla Fagerström P3 Din Gata

  Keyla Fagerström, 19 år gammal är en ickebinär bisexuell person som är förlovad med en transtjej. Alltså, definitivt utanför cishetnormen som hen själv beskriver det. Keyla besökte God morgonshowen för att bland annat prata om hur HBTQ personer påverkas av filmbranschens heteronormativitet. 

 • Emelie Walles är mamma, modell, programledare, konferencier och entreprenör. Mitt i allt detta driver hon även en av Södra Sveriges största blogg. Hur hinner hon med allt?!

 • Dagens artist

  Rawan M 15 år började först rappa efter att hans kusin gått bort 2012. Idag sysslar han med kampsport och spenderar sina kvällar med att skriva texter. I låten "Välkommen hem" vill han berätta om sitt område Sofielund!

 • Bild på Margot Olsson i P3 Din Gata-studion.

  Idag är det 8 Mars vilket innebär att det är Internationella kvinnodagen! God morgonshowen fick besök av Margot Olsson, samordnare för Kvinnofridsprogrammet i Malmö stad, som svarade på frågor om dagen och jämställdheten i Sverige. 

 • God Morgonshowen kl07-09

  Polisens egna undersökningar visar att våldet i Malmö minskar.Helle berättar att hon alltid har sitt sunda förnuft med sig när hon går på stan, ändå blev hon rånad medans folk bara tittade på!I studion har vi också forskaren och filosofie doktorn Anna-Karin Ivert som ligger bakom Malmös största trygghetsundersökning.

 • God Morgonshowen kl07-09

  Vi älskar att lyfta upp människor,i God Morgonshowen nominerar vi och med hjälp av dig männniskor som är duktiga , grymma och positiva .Min barberare Nashad tex klantade sig och klippte mig fel för några veckor sedan men jag vill ändå nominera honom för att han tog det som en riktigt frisör och erbjöd sig trimma mig gratis nästa gång, bästa Nashad!

 • Skryter du också med att Malmö "bara ligger 20 min från Köpenhamn" men kommer inte ihåg när du var där sist? Vi vet hur det är. Därför har God morgonshowen hookat upp med DJ Hones som guidar oss till allt fett som händer i den danska huvudstaden. 

 • Candy som är 19 år gammal har skickat in ett lyssnarbrev där hon berättar att hon verkligen vill börja strippa men vet att hennes föräldrar aldrig kommer att acceptera det. Tillsammans med lyssnarna diskuterar Juan och Suzi om varför strippare har dåligt rykte och ringer upp Elna, en striptease-artist som kan berätta om sina erfarenheter.

 • God Morgonshowen kl07-09

  Den giriga är alltid fattig! Suzan och Juan Havana pratar om våra giriga sidor och vart dom egentligen kommer ifrån.Lyssnarna hade också sitt att säga om den saken, då vi blev erbjudna 1 miljon kronor om vi kunde stå ut med att frysa under ett helt år , hade du ?

 • God Morgonshowen kl07-09

  Idag pratar vi fest men inte vilken fest som helst utan den värsta sorten. Ingen mat,ingen bra musik och där människor inte vill prata med personer utanför sin egen krets! Suzi och Juan Havana tillsammans med Mvango bryter ner det.

 • Dagens artist

  Dagens artist Mvango har rappat i 13år men det hela började med att han sjöng i en gospelkör. Idag har han två mixtapes i ryggen och en splitter ny skiva i bagaget.

 • God Morgonshowen kl07-09

  Vi pratar motion idag tillsammans med Katharina Lindoff som är personlig tränare.Suzi och jag erkänner varför vi aldrig hittar till gymmet längre och spräcker en massa träningsmyter. Upp och svettas med God Morgonshowen.

 • Nytt år betyder att många vill bli mer hälsosamma. Så är det i alla fall på Din gata-redaktionen! Vi bjöd hit personliga tränaren Katharina Lindoff för att få svar på frågor och ta reda på vilka av alla påståenden som stämmer.

 • God Morgonshowen kl07-09

  Kinesiska, tyska och arabiska var några av dagens förslag från lyssnarna.Vi pratade om vilket språk du tycker alla bör kunna och våra dagens artister chockade oss genom att bjuda på turkiska! Dessutom spelade Kim ocvh Jonas live!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista