• Dagens Artist

  I helgen avgjordes mästerskapet Rap-Sm. Tio artister tävlade med varsin låt och Zenar endast 16 år tog hem titeln till Kristianstad. Idag framförde han vinnarbidraget "Ära"  live i God Morgonshowen!

 • Din gata x Sommarscen
  De här kör live!

  Det är dags för Malmö att ta tillbaka tronen på den svenska hiphopkartan! Din Gata 100,6 har länge gett plats åt lokala talanger och den 27 juni kl 19 på Pildammsteatern lyfter vi fram ett par stycken vi tror extra mycket på. 

 • 1 av 23
  2 av 23
  3 av 23
  4 av 23
  5 av 23
  6 av 23
  7 av 23
  8 av 23
  9 av 23
  10 av 23
  11 av 23
  12 av 23
  13 av 23
  14 av 23
  15 av 23
  16 av 23
  17 av 23
  18 av 23
  19 av 23
  20 av 23
  21 av 23
  22 av 23
  23 av 23
  Utesändning

  Vi bjöd in fyra riktigt duktiga lokala akter och tog tillsammans över Pildammsteatern i Malmö torsdagen den 20 juni. Hör Nova Delai, Bahia, Americol samt O-Hund & Ante med vänner. Klicka på "Läs mer" om du vill veta namnen på låtarna som framfördes.

 • Utesändning

  Vi flyttar ut och sänder från Pildammsteatern i Malmö. Med oss har vi några av de bästa lokala artister som gästat oss under åren: Nova Delai, Bahia, Americol samt Ante & O-Hund m Vänner. OBS Ljudet finns tillgängligt t.o.m lördag 20 juli.

 • Tisdagsbloggaren Juan Havana

  Sveriges Radios Musik chef Jonas Westman är i stan och Juan Havana var tvungen att testa hans Malmö skillz.

 • Eftermiddagsshowen

  Idag snackar vi självförsvar, med oss i studion har vi Mommo som tränar och har svart bälte i taekwando. Vad säger lagen egentligen om självförsvar? Våra lyssnare skickar också in grymma sms om deras upplevelser.

 • Tisdagsbloggaren Dj Juan Havana

  Tisdagsbloggaren Juan Havana är tillbaks med DJ-skolan. Idag får vi ta del av viktiga tips till alla uppkommande selekta's som vill ta sitt dj:ande till nästa nivå! Håll till godo :) King

 • Tisdagsbloggaren Dj Juan Havana

  Checka ut! Idag ska vi lära oss det djs egentligen gör när dom pillar på sina knappar.

 • Tisdagsbloggaren Juan Havana

  Juan är tillbaka med sin DJ-skola. Här är del 2 - lean back and enjoy!

 • Tisdagsbloggaren Juan Havana

  Vår egna tisdagsbloggare Juan Havana ger lite tips och tricks till dig som vill prova på att vara DJ. Här är Juans DJ-skola del 1!

 • Daninas måndagsblogg

  Förra veckan gjorde jag en liten, liten opinionsundersökning om intresset för Mangsrättegången. Frågan var: hur mycket följer du bevakningen? Flest svar fick "Inget alls. Jag skiter i".

  Det tog jag med mig till panelen när Publicistklubben Södra ordnade en debattkväll om hur medierna hanterat Mangs. Och alla som stod på scen vara ganska överens om att intresset svalnat.

  Men så fick jag ett sms dagen efter.

 • Daninas måndagsblogg

  I dag börjar femte rättegångsdagen mot Mangs. Men hur stort är intresset från folk egentligen? Många medier har satsat stort på att bevaka rättegången som ju är en av de största i Malmös historia. I kväll ska jag sitta i en panel och diskutera just bevakningen men behöver lite hjälp. Jag behöver veta vad fler tycker - klicka i ditt svar!

  Hur mycket följer du vad som händer i rättegången mot Peter Mangs?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista