• Maxi
  Rösta här...

  Max Green eller Maxi som han också kallar sig, från Malmö har släppt sin debutsingel "Tänd" Så hur tänd är du på låten? Ska låten in på våra spellistor på sociala medier, är den TUNG ELLER BULL?

  Vad tycker du om Maxis senaste singel "Tänd"?

 • adel
  Rösta här...

  Husby-rapparen Adel har haft ett framgångsrikt år och nu är han tillbaka med en singel från hans kommande EP! Så vad tycker du om låten Kalas? Ska låten in på våra spellistor på sociala medier, är den TUNG ELLER BULL?

  Vad tycker du om Adels senaste singel, Kalas?

 • YiGSAW
  Rösta här...

  YiGSAW är aktuell med låten Shawty och vi spelar redan låten här på P3 Din Gata, så klart! Dock vill vi veta vad just du tycker om den. Är den tung? Eller är den bull?

  Vad tycker du om YiGSAWs nya låt Shawty?

 • Silvana Imam
  Rösta här...

  Silvana Imams nya låt är äntligen här och den är fire! Vi på P3 Din Gata kommer så klart spela "Vikken då" men vi vill veta vad DU tycker om den. Tycker du att den är tung, eller är den bull?

  Vad tycker du om Silvana Imams nya låt, "Vikken då"?

 • Conakry
  Rösta här...

  Conakrys nya låt Otakt är äntligen här och vi på P3 Din Gata ska så klart spela den, men vi vill veta vad du tycker om den... är den tung? Eller är den bull?

  Vad tycker du om Conakrys nya låt Otakt?

 • Guleed
  Rösta här...

  YAS! Malmö-artisten Guleed har äntligen släppt en ny låt, Aktiv heter den. Vi på P3 Din Gata kommer så klart att spela den, dock vill vi veta vad ni tycker om den! Är den tung eller bull?

  Vad tycker du om Guleeds nya låt, Aktiv?

 • RAHIMIC
  Rösta här...

  Malmö artisten RAHIMIC har kommit med en ny låt, Nya Kläder, vi kommer så klart att spela den här på Din Gata. Dock vill vi veta vad DU tycker, är den tung? Eller är den bull?

  Vad tycker du om RAHIMICs nya låt "nya kläder"?

 • Adrijana
  Rösta här...

  Adrijana spottar eld i senaste låten Svår. Vi på P3 Din Gata kommer självklart spela den men vi vill veta vad DU tycker. Tycker du den är tung? Eller är den bull?

  Vad tycker du om Adrijanas nya låt, Svår?

 • Imenella
  Rösta här...

  Imenella och Yasin slår ihop sin talang och bjuder oss på en härlig ny låt. Vi på P3 Din Gata kommer så klart spela "Moves" men vi vill veta vad DU tycker... är det tung? Eller är den bull?

  Vad tycker du om Imenella och Yasins nya låt Moves?

 • Jeaff
  Rösta här...

  Jeaffs låt Soul Baby är äntligen här, vi på P3 Din Gata ska självklart spela den. Dock vill vi veta vad DU tycker om den, är den tung, eller är den bull?

  Vad tycker du om Jeaffs nya låt Soul Baby?

 • Petah Moodie
  Rösta här...

  Petah Moodies nya låt I Need You är äntligen här och vi på P3 Din Gata kommer så klart spela den. Dock vill vi veta vad DU tycker, är den tung? Eller är den bull? Rösta här!

  Jag tycker att I Need You är...

 • LASH
  Rösta här...

  Syster-duon LASH har kommit med en ny låt, Henny, vi kommer så klart att spela den här på Din Gata. Dock vill vi veta vad DU tycker, rösta här!

  Jag tycker att Henny är...

 • Newkid
  Rösta här...

  Newkids senaste låt 'Ny Lur' är här och så klart ska vi på P3 Din Gata börja spela den -  men vi vill veta vad du tycker!!

  Tycker du Newkids låt 'Ny Lur' är...

 • Leslie Tay
  Rösta här...
  Ny låt hos oss på Din Gata

  Leslie Tays nya låt "Rockstar" är äntligen här och självklart ska vi spela den hos oss på P3 Din Gata. Frågan är dock vad DU tycker om den. Är den tung eller är den bull?

  Tycker du att Rockstar är...

 • Kaleevi
  Rösta här...
  Ny låt på P3 Din Gata

  Det sägs att låten ska vara perfekt att pumpa när du är med bröderna, med vännerna, med din clique, ditt GANG. Malmöartisten Kaleevis låt "Gang" är ute nu. Vi på P3 Din Gata ska ju så klart spela den, men vi vill veta vad DU tycker, är den tung? Eller bull?

  Vad tycker du om Kaleevis nya låt "Gang"?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista