• DJ-show fredag 22-00
  Här hittar du hela låtlistan

  Suuz är tillbaka med sin favoritmusik! Denna gång har hon blandat all sorts r'n'b med arabiska & indiska låtar samt kryddat med lite Balkan-dängor. 

 • DJ-show fredag 22-00
  Här hittar du hela låtlistan

  Vår kanalröst Suuz är tillbaka med en ny DJ-show och ikväll har hon blandat sina favoritstilar. Det blir alla grymma r'n'b-låtar från 90-talet och handplockade arabiska låtar med bland andra Elissa & Fares Karam.

 • DJ-showen fredagar kl 22-00

  Ikväll börjar Suuz med en skvätt r'n'b för att "locka in er till festen". Sen är det arabisk musik för hela slanten. Under den sista halvtimmen måste ni göra plats för en stor ring för då blir det Dabke (arabisk folkdans). Nya och gamla låtar som garanterat väcker minnen! Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar kl 22-00

  She's baaaack och denna gång har Suuz tagit med sig massa arabiska hits! Förutom det kör hon även en halvtimme r'n'b. Best of Suuz worlds, helt enkelt. Tune in för din dos! Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar kl 22-00

  Fantastiska Suuz är tillbaka bakom spakarna för att förgylla fredagskvällen! Hon kör som vanligt all sorts r'n'b; både den nya som du kanske inte hört och den gamla som tar dig tillbaka. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan. 

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Sugen på fest? Suuz har soundtracket! Hon bjuder på massa r'n'b som vanligt och andra dängor du kan dansa till. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar kl 22-00

  Oh Yeah! Suuz tar än en gång över spakarna och kör sin favoritgenre i två timmar. Nya artist, gamla artister. Nya låtar, gamla låtar. Alltid r'n'b. Handplockat av Malmös kändaste röst. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Ikväll kör hon! Suuz på Din Gata 100,6 mellan 22 och midnatt! Hon har researchat och hittat både poppig och soulig r'n'b som passar din kväll. Det enda du behöver göra är att ratta in kanalen och VOILA, så har du det. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

   

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Den Internationella Kvinnodagen är det idag och Suuz kommer garanterat få dig att känna av den. Av alla 35 låtar hon kommer spela sjungs 30 av kända kvinnor. Och ja, någonstans har hon även fått med lite Melodifestivalslåtar, men bara de bästa! Musik perfekt för din fredag mellan 22-00. Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Suuz står idag för förfesten och hon har laddat med musiken som får saker att röra på sig, typ som din rumpa, dina ben och kanske tom dina axlar. Hon spelar fram till midnatt. Perfekt avslut eller början på din kväll ikväll!

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Suuz står idag för förfesten och hon har laddat med musiken som får saker att röra på sig, typ som din rumpa, dina ben och kanske tom dina axlar. Hon spelar fram till midnatt. Perfekt avslut eller början på din kväll ikväll! Missa ente! Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Din gata-rösten är tillbaka med all sorts r'n'b och den musiken hon gillar. Suuz kör igång showen med John Legend, fortsätter med Ryan Leslie och slänger in lite Miguel, lite R Kelly, Ashanti, Melanie Fiona och många  fler. Det här är alltså för er som saknat den där R'n'b:n. Den där som bara får dig att vilja gunga.
  Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-showen fredagar 22-00

  Suuz är i Sydkorea och du är bjuden! Kan du inte ta dig till Sydkorea så tar hon hela Sydkorea till dig. Hon  kommer bjuda på den bästa koreanska hiphopen och R'n'b:n och samtidigt ge dig en liten inblick på vad som händer på Seouls gator. Självklart blir det också grym engelspråkig r'n'b! Klicka på "Läs mer" för att se den kompletta låtlistan.

 • DJ-Showen kl 22-00

  Denna dj-show dedikeras till alla Suuz favorit-artister som växte fram under sent 90-tal och tidigt 00-tal. Hon blandar Prominent med Sophia Somajo, slänger in Ninsun Poli och kör lite Awa Manneh. Men hon värmer först upp med en blandning av kända r'n'b låtar.

  Klicka på "Läs mer" för att se låtlistan.

 • Dj show fredag den 10 augusti

  Ikväll spelar Suuz hit efter hit och ännu flera hits. Det finns nog ingen låt du inte kommer känna igen. Hon tar oss från heta Pretty Ricky's låt Grind With Me till Lumidee med låten "Never Leave You", ni vet dunderhiten som trots lite falsksång älskades och spelades stup i kvarten under 2003? Att vi helt plötsligt hamnar hos Eve, Alicia Keys och Gwen Stefani är en självklarhet med tanke på deras hitar de hade; "Let me Blow your mind" och "Gangsta Lovin". 

  Som sagt: Hits hela kvällen! Från 22.00 till 24.00 inatt kommer du garanterat ha en gungig R'nb kväll.

  Låtlsita hittar du här:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista