Fredagspanelen

Varje fredag bjuder vi in 3-4 personer till en panel som får diskutera "allt mellan himmel och Malmö". I klartext: vi snackar om det hetaste och viktigaste som hänt i veckan och vi vill höra DIN åsikt. Vill du vara med?

Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig!

 • Fredagspanelen

  Denna veckan är det Axel Leppänen och Viola Nilsson som står i studion med Hamza och Surrah för att prata om veckans hetaste nyheter: att det nu finns en maskin som kan omvandla kiss till vatten, och självklart att det är Pride-vecka i Stockholm!

 • Fredagspanelen

  Den här veckan är det Cecilia Stanley och Rebecca Slatter som hänger i studion och diskuterar veckans snackisar. De pratar bland annat om Melania Trumps tal och om massakern på Utöya, som skedde för 5 år sedan idag. 

 • Bild på Pamela och Jeanette som står framför dörrarna till Sveriges Radio-huset. De ler och sträcker upp armarna i luften och ser pepp ut.
  Fredagspanelen

  Fredag betyder Fredagspanel, och denna veckan är det Pamela och Jeanette som står i studion tillsammans med Hamza och Angelika. De diskuterar att fotbolls-EM drar igång i helgen. Hur laddade är de? Och så pratar de om att Sverige har fått kritik från både FN:s tortyrkommitté och EU-kommissionen för hur det fungerar i landets häkten. 

 • Bild på Veckans fredagspanel
  Fredagspanelen

  Veckans fredagspanel, Naomi Gonzalez och Alico Abdulreda, diskuterar den gångna veckans mest omtalade nyheter: att en kvinna i Göteborg nekades anställning på en kryddfabrik eftersom hon bär slöja, och att en skola i Varberg har infört att man kan lägga sin telefon i en låda under lektionerna, för att skapa bättre studiero. 

 • Fredagspanelen

  Veckans panel, som består av Pierina, Andreas och Nathalie, diskuterar Beyoncés klädkollektion, som det visat sig produceras av underbetalda kvinnor. Och så snackar de om pjäsen som fick avbrytas under föreställning på en skola, eftersom publiken hånade innehållet och skådespelarna. 

 • Fredagspanelen

  Nya siffror från Arbetsförmedlingen visar att ungdomsarbetsarbetslösheten har minskat! Vad kan det bero på? Fredagspanelen som idag består av Andrea, Elina och Oscar, diskuterar! Och så pratar de om Justin Biebers "fuling" mot sina fans!

 • Fredagspanelen

  Fredagspanelen är här! Denna veckan är det Delli Dehesh, Katti Valizadeh och Julia Pettersson som står i studion tillsammans med Hamza och Angelika. Tillsammans diskuterar de händelsen i Emmaboda där en polisman spelades in då han kallade en man "arabjävel". Och så snackar de om Valborg. Är det en högtid vi bör slopa?

 • Fredagspanelen

  Anders Breivik har stämt den norska staten, eftersom han hävdar att de brutit mot Europakonventionen om mänskliga rättigheter under hans vistelse in fängelset. Lisa, Johanna och Tova, som är veckans panel, diskuterar! Och så pratar de om politikern Yasri Kahn vägrade skaka hand med en reporter. 

 • Fredagspanelen

  Den här veckan består Fredagspanelen av Atrin Entezam, Navid Kashmir och Peter Lopez. De diskuterar veckans antagligen största snackis: "Panamadokumenten", läckan som avslöjar stora mängder skatteflykt världen över. Och så pratas det om tre elever som lämnade in samma skoluppgift och fick olika betyg.

 • Fredagspanelen

  Veckans fredagspanel består av Fanny Höök, Otto Matz och Annie Pettersson Ramsauer och de tar sig an veckans mest omdiskuterade nyheter: att en kvinna polisanmälde en man som fes i hennes lägenhet, och att Tyskland inför kvinnoavdelningar på tåg.  

 • Fredagspanelen

  Fredagspanelen, som denna veckan består av Ronja, Kujtim och Julia, snackar om veckans mest spännande nyheter. Vad sägs om att Tyska finansministeriet funderar på att sätta en gräns på hur stora summor medborgarna ska få betala med kontanter? Och skatt på läsk, är det något vi borde inför i Sverige? 

 • Fredagspanelen

  Fredagspanelen består denna veckan av Selma, Joel och Sara och tillsammans diskuterar de att Hylliebadet enbart tillät kvinnor att komma in på badet på Internationella kvinnodagen. Rätt eller fel? Och så pratar de om att 16 procent av Malmös niondeklassare har mer än tjugo procents frånvaro och att kommunen nu diskuterar att böta föräldrarna när deras barn skolkar! 

 • Fredagspanelen

  Fredagspanelen består denna vecka av Agnes Gertten, Robin Foldvary och Agzon Shabanaj. Tillsammans diskuterar de ett företag i England som har beslutat att man ska kunna ta ledigt om man leder av mensbesvär. Och så pratas det om den nya undersökningen som visar att Malmöiter känner sig tryggare!

 • Fredagspanelen

  Europeiska kommissionen har analyserat hur invånarna i Europa själva rankar sin livskvalitet. I Malmö uppger 60 procent av de tillfrågade invånarna att de är "mycket nöjda" med sitt liv! Fredagspanelen, som består av Carl, Leyla och Elin snackar om saken. Dessutom pratas det om appen Periscope, som nu börjat användas av ungdomar för att hetsa fram bland annat sabotage under lektioner. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista