Din Gata för Musikhjälpen

Intäkterna går oavkortat till Musikhjälpen 2014.

 • Din musik räddar liv! Så glöm inte att skänka till Musikhjälpen för att stoppa spridningen av hiv! Foto: Stephanie Londéz/SR
  #mh14

  Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och många av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande, så därför behöver vi DIN hjälp för att stoppa spridningen av hiv. Du hittar Din Gatas insamling här och glöm inte att vi alla tillsammans kan göra skillnad. Tack! 

  Kodjo Akolor, Linnea Henriksson och Petter Alexis Askergren flyttar in i glasburen på Stora Torget i Uppsala 8-14 december för att samla in pengar till Radiohjälpen. All information om Musikhjälpen hittar du här! Och glöm inte att din musik räddar liv.

 • Din Gata för Musikhjälpen

  Nu är det över! De svarta pantarna har åkt runt i nästan hela Skåne & hämtat pant. Tusen tack till alla som skänkt pant & pengar till vår insamling och stöttat oss under veckan.

  Extra stort tack till Aza, Ian, Micke, Khadaffi, Pawell samt Malin, Annelie & Patrik som hjälpt oss göra Pantkampen! Vi vill också tacka banden Sefyr & Ursprunget som spelade när vi var i Helsingborg & Alexander som styrde upp allt i Landskrona.


  Ni är bäst! Och alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Vår pant räddar liv! 
  Kärlek från Din Gata-crew

 • Din gata för Musikhjälpen 2013

  UN Women jobbar verkligen med årets tema i #mh13: Att alla kvinnor ska ha rätt att överleva sin graviditet. Det är faktiskt ett av FN:s millenniemål, men också det som gör allra långsammat. Hannah Bauer på UN Women besöker Din Gata-studion för att bland annat berätta om sin resa till Rwanda.

 • Per Björkman har jobbat för Läkare utan gränser och behandlat infektioner över hela världen. Han berättar för oss om hur det är i vissa delar av världen där det varken finns sjukhus eller vårdcentral.

 • Suzans Fredagsblogg

  Vet du hur annorlunda dina dagar hade sett ut om inte hon hade funnits i ditt liv? Kan du tänka dig att det finns barn och ungdomar där ute som faktiskt får leva ett liv utan henne? Just DÄRFÖR är det viktigt att du hjälper till under Musikhjälpen 2013. 

 • Pantkampen

  På måndag kväll 9 december drar Musikhjälpen igång! Du hör det såklart i Din Gata men i år kommer vi även sända God morgonshowen varje dag. Eftersom det är en speciell vecka så kommer det låta helt annorlunda och du kommer få höra olika kombinationer av programledare! Så här sänder vi:

  Måndag 9/12: Juan & Suzan
  Tisdag 10/12: Juan & Farah
  Onsdag 11/12: Hussni & Suzan
  Torsdag 12/12: Juan & Danina
  Fredag 13/12: Farah & Hamza

   

  Och på lördag 14/12 åker Hussni & Suzan upp till Göteborg för att redovisa vår insamling i glasburen! Hur mycket får Pantkampen ihop 2013? Det får vi höra lördagen 14/12 kl 18.30 live från glasburen!

 • Helens Friday video

  Lite klipp från pantkampen 2012, vi var över allt! Det hade inte funkat om folk som friviligt gav deras tid till att leta pant. Det va kul,kallt,jobbigt och roligt att kriga efter Malmös burkar.

  Mad love!

 • Eftermiddagsshowen 15-17

  Vi summerar veckan med svarta pantarna och Musikhjälpen. Med oss har vi bland andra panthjältarna Carl och Patrik.

 • Efter en veckas pantjakt runtom i hela Malmö fick vi äntligen gå in i glasburen  och redovisa resultatet! Över 200 000 kronor fick vi in till Musikhjälpen! Tack vare alla er som bidrog på olika sätt. Tack!

 • Pantkampen - Musikhjälpen 2012

  WOOWWWWW Vi samlade pant för 100 319 kr och klarade Returpacks utmaning så det blir 100 000 till! TUSEN TACK till alla svarta pantare som hjälpt till under veckan: Batoul, Fanny, Nilla, Laz, Mattias, Kayler, Razan, Patrik, Mido, Laue, Carl, Alex, Nike, Hamza, William, Leyla och fler! KÄRLEK

  Stort tack till ALLA som skänt pant! Barnen i slummen har rätt till rent vatten!

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  Pantkampen - Musikhjälpen 2012

  Rijal & Farah har varit i Lund hela natten med vår förare Alex! I morse kl 05 besökte de Jason i buren:

  Vi kör fortf runt idag fram till kl 15.30. Ring oss på 040-6665557

  Svarta pantarna köttar sista nu och redovisar pengarna i buren idag söndag kl 17.30-ish. Missa inte oss på 100,6, P3 eller SVTPlay.

 • Pantkampen - Musikhjälpen 2012

  Idag lördag är vi bland annat i Lund och Staffanstorp. Tre bilar har kört runt i Malmö och hämtat. Vakterna har vaktat och panten rullar in som den ska. På söndag runt kl 17.30 ser du svarta pantarna redovisa insamlingen i glasburen! Live på 100,6, P3 och SVT Play. Hur mycket tror ni vi fått ihop?

 • Pantkampen - Musikhjälpen 2012

  Fredag betydde många pick-ups på företag och Farah och Rijal tog stora lastbilen för att tömma Helsingborgoch Landskrona på pant. Helen åkte till sin stad Lund och fick pant en masse. Och Danina & Juan fortsatte att tömma Malmö...

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista