• Du ska träffa en vän och ni har bestämt att ses "runt 19". Kommer du prick sju, då? Hur reagerar du om din kompis kommer 19:40? Det är ju faktiskt fortfarande runt sju. Eller? I God morgonshowen vill Suzi och Hamza veta hur bra du är på att hålla tiden.

 • Hussnis vlogg

  Idag handlar allt om kvartsfinalen i Champions League. Vilka kommer att vinna och vilka försvinner? Dessutom är Hussni sjuk, så Zlatan har tagit över. Men han är arg och vill straffa Hussni. Det ska vara ett straff som han måste utföra i slutet av programmet under hela nästa vecka. Hjälp Zlatan att välja straffet här nedan! 

  Vad ska Hussnis straff vara?

 • DJ-SHOWEN FREDAGAR KL. 22-00

  Denna veckan är det vi på Din Gatas redaktion som bjuder på våra favoritlåtar från 2013. Vi önskar dig ett gott nytt år och tackar för året som har gått. Vi hörs 2014. Klicka på "Läs mer" för att se hela låtlistan.

 • HUSSNIS TORSDAGSBLOGG

  BET Hip hop awards var igång i veckan och dagens hip hop är sjukt bra. På BET körde man årets Cypher. 

 • HUSSNIS TORSDAGSBLOGG

  Wasssup Hussni här people !
  Jag kan verkligen inte det här med blogg, men jag kommer lägga ner tid på saker jag gillar. Jag fick idén efter att jag la upp bilder på Instagram och visade mina nya kläder. Efter all feedback jag fått från er fick jag bästa idén: let's blog about it!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista