• Samia, Conakry & Rapstinens, Lova Drevstam och Juwon Simmons. Foto: Privat/Sara Ekelund/Juan Havana
  #dingatasommarscen

  Ikväll är det äntligen dags för Sommarscen! P3 Din Gata-crewet intar Pildammsteatern och med oss tar vi Juwon Simmons, Lova Drevstam, Conakry & Rapstinens och Samia. Eftersom Sommarscen fyller 10 år utlovas en grym kalasstämning och om du vill vara säker på att inte missa något gällande evenemanget, kolla HÄR.

 • Juwon Simmons, Samia, Conakry & Rapstinens och Lova Drevstam. Foto: Privat/Sara Eklund/Juan Havana
  #dingatasommarscen
  Läs mer om artisterna här:

  Över 3000 personer röstade på sin favorit och 11 akter har nu blivit 4. Här är artisterna som följer med när P3 Din Gata intar Sommarscen den 17 Juni!

 • 1 av 11
  2 av 11
  3 av 11
  4 av 11
  5 av 11
  6 av 11
  7 av 11
  8 av 11
  9 av 11
  10 av 11
  11 av 11
  Sommarscen

  Fint väder, grymma artister och en lika grym publik! Tack alla som kom ut till Pildammsparken och supportade Malmös hiphop-scen i fredags!

 • Din Gata x Sommarscen
  Anmäl dig till Dagens artist här!

  A$tral Pharao och Creole från Empire Klan gästade Godmorgonshowen imorse och körde låten "Hella Spooky" live för oss. Hela Empire Klan är med när Din Gata tar över Sommarscen den 27e juni.

 • Din gata x Sommarscen
  De här kör live!

  Det är dags för Malmö att ta tillbaka tronen på den svenska hiphopkartan! Din Gata 100,6 har länge gett plats åt lokala talanger och den 27 juni kl 19 på Pildammsteatern lyfter vi fram ett par stycken vi tror extra mycket på. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista