• DJ Hones. Foto: Suzan Alev Arslan/SR
  P3 Din Gatas DJ-show
  Hela låtlistan hittar du här!

  DJ Hones kickar två timmar fyllda med de mest head-bumping classics från artister som Jay-Z och Eminem. Och för att din fredag ska bli ultimat mixar han ihop det med de fräschaste nysläppen från bland annat Migos och Nicki Minaj.

  Lyssna i P3-radio appen eller tune in kl 22.00!

 • Det ryktas om att det är denna helgen som sommaren kommer igång på riktigt, och vad är väl bättre då än att njuta av solen i Köpenhamn? P3 Din Gatas egen Köpenhamn-korrespondent DJ Hones har stenkoll på vad som händer på andra sidan sundet, och denna helgen smäller det till ordentligt när årets fetaste partaj Distortion bjuder in till gatu-fest!

 • DJ Hones

  DJ Hones ger oss det senaste från Köpenhamn. Vad sägs om att bjuda din alla hjärtans-dejt på specialdesignade efterrätter gjorda av en prisbelönt konditor? Är man inte sugen på sötsaker kan man istället åka över och lyssna på svenska Yung Lean & Sadboys.

 • DJ Hones

  Äkta hiphopskallar har en fet Köpenhamnshelg framför sig med tunga battles både fredag och lördag. Som det inte vore mäktigt nog med ordkrig kan du dessutom stödja barn som skadats i riktiga krig. Din Gatas Danmarkskorre DJ Hones ger dig bästa festtipsen inför helgen!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista