Inför DigiListan

Inför DigiListan, programmet där vi kollar in topplistor i Europa, tar reda på hur det låter nu och hur det lät då och så lyssnar vi till låtar som eventuellt kommer att ta sig in på listan i på gång. Vi tar oss också en titt på ett årtal från DigiListans Topp tre bakåt i tiden.

 • I Inför Digilistan tar vi oss till varmare trakter och kollar in den Dominikanska Republikens topplista. I på gång blir det ny musik från både Akon, Tiësto och så en house version av Tracy Chapmans låt Fast Car, men då med Tobtok och River. I nu och då blir det tack-tema och så kollar vi in topp tre från år 2007.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från november 2009. Europapunkten drar till Spanien och i Nu och då blir fokus på One Direction då de är aktuella med nytt album. Det blir ny musik från bland annat Justin BieberMiriam Bryant och David Guetta & Sia.

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från november 2011. Europapunkten drar till Holland och I nu och då blir det tema hej, hallå och hello med tanke på Adeles framgångar på den senaste DigiListan. Det blir ny musik från bland annat Axwell Λ Ingrosso, Robin Shultz och Coldplay.

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från i slutet av oktober 1999. Eftersom danska Lukas Graham gick in som etta på digilistan i söndags igen, så kollar vi in Danmarks topplista. I nu och då ska vi ta en titt på låtar som samplat från kända TV-serier eller filmer. Det blir också givetvis på gång med både Sabina Ddumba och Ariana Grande, så missa inte det här.

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från oktober 2010. Det går bra för kanadensiska artister på DigiListan och jag kollar in hur de står sig på topplistan i sitt hemland Kanada. Det blir kanadensiskt tema även i nu och då och i på gång blir det ny musik både från Adele och Justin Bieber, missa inte det!

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från oktober 2008. Jag tar reda på hur topplistan ser ut i Portugal, det blir foto-tema i nu och då och så lyssnar vi givetvis till nya låtar som är på gång och som kanske kommer att klättra på DigiListan i framtiden.  

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från oktober 2000. I Europapunkten åker vi över till Tyskland och tittar på deras topplista, det blir även nu och då där jag letat fram artister från Belgien nu när Lost Frequencies legat flera veckor på listan. Vi lyssnar också till låtar som eventuellt tar sig in på DigiListan framöver.

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från i början av oktober år 2012. Europapunkten åker över till grannlandet Norge och kollar in dderas topplista och så blir det ny musik från Avicii i på gång. 

  Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från i slutet av september år 2002. Vi lyssnar till ny musik från Emil Berg och Norlie & KKV i på gång. Sen får du inte missa Sam Smiths nya låt till James Bondfilmen Spectra och Europapunktens besök på den spanska topplistan. Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • I Inför Digilistan kollar jag in topp tre från i slutet av september år 2006. Eftersom Justin Bieber nu slutat som etta på DigiListan två veckor i rad med sin What Do You Mean?, så är det i nu och då dags att kolla hur han låter nu och hur han lät förr. I Europapunkten besöker vi Frankrike och så blir det nya låtar som är på gång. Missa inte Inför DigiListan med start kl 13:03.

 • På lördagar kan du alltid lyssna till Inför Digilistan med start kl 13:03. Där vi under en hel timme, kollar in Digilistans topp tre bakåt i tiden, ger oss ut i Europa och kollar in topplistor och den här veckan drar vi till Finland. Dessutom blir det Nu och då som den här gången handlar om låtar som gjorts om nya saker och så blir det givetvis ny musik i pågång med singlar som kanske kommer att gå in på Digilistan redan på söndag eller framöver.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista