Kuriosa

Massor av föremål ligger dolda i förråd och i vindsutrymmen...

I Kuriosa kan du få ditt gamla föremål värderat av vår expert Mats Höggren. Skicka info och bilder till formiddag.norrbotten@sverigesradio.se eller "Kuriosa, P4 Norrbotten, 971 71  LULEÅ".

Onsdagar kl 12.15 i P4 Norrbotten

 • Kuriosa

  P4 Norrbottens egna antikvitet Mats Höggren gästar radion varje onsdag för att göra sina träffsäkra värderingar av tavlor, skåp, smycken och bestick som du som lyssnare. Den här veckan slogs ett nytt rekord när ett hörnskåp fick värderingen 80.000 kronor!

 • Kuriosa

  Missade du den här veckans kuriosa? Ingen fara, följ länken bara så kan du höra hela programmet igen när Mats Höggren värderar loppis-saker, silversmycken, tavlor och skåp. Kuriosa sändes mellan 12:10 - 13:00.

 • Kuriosa

  Mats Höggren besöker radion varje onsdag för att värdera dina inskickade prylar och värdesaker. Här kan du höra ett klipp ur den senaste sändingen!

 • Kuriosa

  På självaste skottdagen levererade värderare Mats Höggren lika självklara som skottsäkra värderingar av inskickade saker och bilder på just dina, personliga värdesaker.

 • Kuriosa

  Varje onsdag så kommer antikvarien Mats Höggren till P4 Norrbotten för att värdera och titta på inskickade antikviteter hos P4 Norrbotten. En hel del tavlor fick sina värden men även ett och annat smycke och bestick.

 • Kuriosa 7 december 2011

  Mats Höggren tittade som vanligt in i studion och värderade alla antikviteter som är inskickade till P4 Norrbotten. Många tavlor fick sina värden och sin historia berättad denna onsdag.

 • Kuriosa 23 November 2011

  Det blev en del ovanliga tavlor och kristallglas som togs upp i den här veckans Kuriosa med Mats Höggren.

 • Kuriosa 16 november 2011

  Varje onsdag gästas P4 Norrbotten av Mats Höggren som värderar just dina saker. Den här veckan blev många tavlor värderade och även en del samesaker.

 • Kuriosa 2 november 2011

  Mats Höggren värderar gamla föremål i Kuriosa i P4 Norrbotten på onsdagar. Ett leksakståg från 50-talet imponerade mest den 2 november. Det är Anders i Gammelstad som skickat bilden på ett batteridrivet lok som är 40 centimeter långt.

 • Kuriosa 5 oktober 2011

  Varje onsdag kan du få dina saker värderade i vårt program Kuriosa. Mats Högren värderar just dina saker och stöter sällan på problem. Men nu har det hänt och vi vill be dig som lyssnare om hjälp. Vad är det vi ser på bilden?

  Lämna en kommentar i kommenteringsfältet och hjälp oss med information och värdering av denna pryl!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista