• LÖRDAG 28 SEPTEMBER

  Idag är Linda Nordlund, ordförande i liberala ungdomsförbundet, och hälsar på. Linda vill gärna se betyg från första klass. Lite sent tycker Lilla Al-Fadji som gärna sätter en stämpel på ungarna redan vid förlossningen. 

 • LÖRDAG 14 SEPTEMBER

  Lilla LAF bjuder Stor på en riktigt het version av hans låt "Stolthet".

  LAF vill sluta fred och samarbeta med sin nemisis Ömer för att lura snuten. 

  Pellan känner igen sig i Stors berättelse och vill gärna dela med sig av hur han blev städare en gång i tiden. 

 • LÖRDAG 7 SEPTEMBER

  Programledaren Henrik Torehammar är på plats hos Lilla Al-Fadji och som vi alla vet kommer Henrik från Kristinehamn. Från Värmland kommer även Tore.

  Henrik blev en gång utnämnd av Fredrik Virtanen till veckans babe. Pellan vill ju inte vara sämre...

  När man blir inbjuden på champangemingel hos Malou då vet man att man är känd. Något som både Torehammar och LAF fått erfara.

 • Lördag 24 augusti

  Emma och LAF har mer gemensamt än vad man kan tro...LAF har nämligen också medverkat i den franska trilogin Taxi. Hör ett smakprov här!

  Och back in the day hade han också ett eget program...på TV4 minus. 

  Som så ofta känner sig städaren Pellan lite utanför och han vill gärna påpeka för LAF att han minsann också har varit en sexsymbol...

  Och sen dags för lite samkväm när Emma och Lilla Al-Fadji tar sig en liten tur ut till LAF:s asfaltsbeklädda trädgård. 

 • LÖRDAG 8 JUNI

  Städaren Pellan försöker övertyga Lilla Al-Fadji om att han är expert på kärlek och bjuder in sig själv i sändningen. 

  Första mötet mellan LAF och 15 Cent var känslosamt. Här berättar LAF allt om hur det ögonblicket gick till, sedan avbryter Atari för att berätta om vilken roll han spelar i prinsessan Madeleines bröllop.

  Zlatans brorsa ringer till LAF med goda nyheter...

 • LÖRDAG 8 JUNI

  Prinsessan Madeleine ska stå brud idag och det är en lördag som kommer gå i romantikens tecken även hos Lilla Al-Fadji!

  Är det någon som vet något om löööv så är det hüudfadern. I dagens program bjuder han för första gången in städaren Pellan i studion för att agera kärleksexpert och berättar själv om sitt första kärleksmöte med 15 Cent. Atari hoppas på att få skjutsa prinsessan och Chris i sin nysnodda bil och Zlatans brorsa har ett kärleksbudskap att ge. Dessutom är Lilla Al-Fadjis granne Rosalinda DeLa Cruz fly förbannad på sin man och vi får äntligen veta vilken roll Ömer spelade som kärleksorakel under Lilla Al-Fadjis uppväxt. 

 • LÖRDAG 1 JUNI

  Städaren Pellan vill alltid göra det allra yttersta för att välkomna Lilla Al-Fadjis gäster. Idag har han inrett studion som en köttkyl. Synd bara att Behrang är vegetarian.

  Pellan tycker även att vissa av Lilla Al-Fadjis seriealbum som ligger och skräpar runt på kontoret är olämpliga för barn, så han väljer att förflytta dem till sin egen städskrubb. 

  Som vanligt får Behrang ta sig en flukt i Lilla Al-Fadjis fotoalbum.

 • Duvchi kallar sin musik för duvpop. Lilla Al har ju sin egen genre som han gärna flashar med. Tune in!

  En lägenhet med en fin utsikt drömmer väl alla om. Duvchi har redan en och säger att man kan dö för hans utsikt. Och Lilla Al-fadji som ni vet....tar ju allt bokstavligen...

  Duvchi får såklart också ta sig en flukt i Lilla Al-fadjis fotoalbum.

 • Som ni alla vet är LAF oerhört musikalisk och det blev ett spännande möte mellan honom och Peter Jöback när han gästade "Så ska de låta sist".

  Peter Settman är ju kungen av teveproduktion och det är väl klart att LAF passar på att pitcha några av sina egna idéer. 

  Fem minuter vid kaffemaskinen med Peter ger mer än två veckor med en annan chef, säger han medarbetare. Upp till bevis, säger LAF. 

 • LÖRDAG 11 MAJ

  Det är en ära för LAF att välkomna fotbollslegendaren tillika förbundskaptenen för svenska fotbollslandslaget - Pia Sundhage. Pia har inga vanliga dagar men som tur är är det här ju ingen vanlig intervju. Pia älskar Paul Simon och för att få henne att känna sig välkommen har LAF gjort sin egen version av "You can call me Al". Det blir ett episkt snack om vedhuggning, vinnarskalle och laganda. Pia och LAF delar även det här med att sjunga i tacktal och LAF ger ett smakprov på hur det lät när han avbröt Zlatans guldbolltal. 

 • LÖRDAG 4 MAJ

  Carlito är en rappare som alltid följer sitt hjärta. Lilla Al-Fadji får i lördagens program lära känna en storstadsälskande tjurskallig (hans egna ord) krigarsjäl.

  Krigarsjäl är också namnet på Carlitos största hitlåt som gått varm bland kidsen på fritidgårdarna runt om i Sverige. Självklart gör Lilla Al-Fadji en egen version av låten som är ännu bättre än originalet. Carlito är en intelligent kille som har en master i mänskliga rättigheter. Lilla Al-Fadji vill inte vara sämre och flashar med sina kunskaper i "mänsklighet".

  AILA är namnet på Carlitos hiphopkollektiv någon som LAF såklart missförstår som AINA och undrar hur det går att vara gangsterrappare samtidigt som man är snut. 

 • LÖRDAG 27 APRIL

  Tråkiga gubbar som håller powerpoints är något retorikkonsulten Elaine Eksvärd tröttnade på och startade sin egen retorikbyrå.
  I lördagens program lär Elaine hur man handskas med allt från härskartyper till martyrer. Elaine har delat scen med Göran Persson och Tony Blair och idag delar hon med sig av handfasta tips om hur man får folk att tycka om en på mindre än tre minuter. Elaine är expert på att snacka sig till saker och hon har till exempel lyckas pruta på sin egen boränta hos banker. Lilla Al-Fadji vill inte vara sämre och testar sina skills när han ringer sin hyresvärd för att få ner sin hyra. 

  Dessutom ett nytt avsnitt av James matlagningspodcast!

 • LÖRDAG 20 APRIL

  Komikern Soran "Zorro" Ismail gästar Lilla Al-Fadji och LAF sätter sig i psykologstolen. Det blir ett djupt samtal om kristendom, existensen och livsutveckling.
  Trots sin roliga sida har Soran ett enormt mörker och lyckas nästan röra hüüdfadern till tårar med gripande berättelser från vår samtid. Hur känd är han då egentligen? Lilla Al-Fadji tror inte riktigt på Sorans storhet och vill göra ett litet test på valfri förbipasserande på gatan. 

  Soran är känd för sin populära podcast. Självklart har städaren Pellan och Lilla Al-Fadji också hoppat på podcasttåget. 

  Soran är en älskad sommar- och vinterpratare i P1. Det är inte heller många som vet att LAF har sommarpratat om sin svåra uppväxt. 

 • LÖRDAG 6 APRIL

  Hon kallar sig en social butterfly, mingel- och nätverksexperten Mary-Rose Hoja. Lilla Al-Fadji har bjudit in henne för att lära sig hur man lyckas med ett riktigt partaj och hur man på ett snyggt sätt slipper undan en person man inte gillar.

  "Le, sträck på dig och ha kul" är Mary-Rose bästa knep för att lyckas med att mingla. Mary-Rose har även med sig en hel del saker till studion som tycker att man kan ha framme när man har fest. Varför inte ha ett par handklovar hängandes i köket för att få folk att snacka? LAF är också väldigt sugen på att lära sig hur man kan mingla sig till ett nytt jobb och han testar sina skills på några förbipasserande på gatan utanför studion. 

 • LÖRDAG 30 MARS

  Rapartisten Lorentz Berger tänkte även ta med sig sin brorsa och tillika kumpan Sakarias till Lilla Al-Fadji på lördag, men städaren Pellan portade den ena av dem i dörren för att han tyckte att han såg sjavig ut. 

  Hursomhelst, Lorentz är inte allt för ledsen trots att Fadji envisas med att kalla honom för Låren. Den unge artisten delar med sig av hur det känns att vinna en grammis och Lilla Al-Fadji fläshar med sin egen version av Lorentz och Sakarias låt "Diamant". Pellan låter sig inte imponeras av Lorentzskan som Lorentz speciella diftongspråk kallas och bjuder på smakprov ur sitt eget vokabulär.