Återvinningsintervjun

Varje fredag mellan kl 11 och 12 grillar vi en gäst i återvinningsintervjun. Här hör du våra tidigare gäster.

 • I världens sista återvinningsintervju gästades vi av ingen mindre än TARA MOSHIZI!
  Hanna fahl höll i återvinningen och Tara berättade om massa roliga saker från sitt liv. Bland annat bjöd hon på en kontaktannons, mides händelsevärda minnen från sin tid i Populär och så tipsade hon om sina bästa ostar!

 • Dagen innan julafton myste vi med ingen mindre än årets julvärd i SVT nämligen Kalle Moraeus.
  Fiolen hade han med sig såklart, som numera kanske heter Tara.  Kalle är en mångsysslare utan dess like och berättade för oss om sin stora kärlek till idolen Lady Gaga!

 • Den 9:e december hade vi återvinningsintervju med Martin Rolinski från Bodies Without Organs. För tillfället är det bandet i frysboxen och istället har Martin precis släppt sin första singel som soloartist. När han rotade i lådorna fick han svara på frågor om förebilder, raggningsknep och romantik. Dessutom avslöjade han att Alexander Bard blev en toffel när dom startade BWO!

 • En decembermorgon gästades vi av sångaren och musikalstjärnan Peter Jöback. Intervjun bjöd på ömsom lättsamma och ömsom tyngre frågor. Peter berättade om relationen till Stockholm, hur det varit att slå i en tuff bransch och om hans senaste semesterresa då han simmade med en..haj tror vi!

 • Anders Öfvergård är bättre känd som Arge snickaren. I många år har han hjälpt par att fixa sina hem i tv-rutan men lika mycket har han verkat som deras parterapeut.  I intervjun berättade Anders hur han gick från snickare till tv-profil, hur bra han själv är i förhållanden och när han bjöd idolen Van Morrisson på flundra och potatis!

 • Özz Nûjen
  34 min

  En strålande novemberdag kom komikern Özz Nûjen hit för att bli återvunnen. I intervjun, som leddes av programledarvikarie Sandra Mickelsson, rasade Özz över dagens nyhet om en ek som skulle tas bort utanför radiohuset. Utöver det berättade han om en vild svensexa och en mycket personlig historia om relationen till hans far.

 • Vi återvinner idag frågor med Jonas Gardell och han berättar bland annat att tomten i hans hus är en präst som alltid är redo. Förutom det så snackar vi även twittrande och performancekonst från en gång i tiden. 

 • Första fredagen i November besökde Magnus Uggla oss och snackade bland annat sin första filmroll - i en Roy Andersson-film! Det bjuds även på sång från både Tara och Magnus! Vi undrar när Magnus Uggla är mest lycklig och hur får Magnus egentligen sitt hår att se ut som det ser ut?

 • En fredag i oktoboer gästades vi av Kenza Zouiten som har sveriges största blogg. Hennes blogg har vunnit priser som årets bästa och bästa modeblogg. Kenza har även designat både skor, kläder och varit programledare. I vår återvinningsintervju berättare Kenza om sina framtidsdrömmar, hur man lyckas som bloggare och om pinsamma saker som hänt på krogen..

 • Skådespelerskan Claudia Galli besökte oss i oktober för att bli återvunnen. Vi har settt henne i Starke man, Svensson Svensson och i Tusenbröder. Dessutom har Claudia dansat rumpan av sig när hon kammade hem andraplatsen i Lets Dance.  Men i återvinningsintervjun fick hon svara på helt andra frågor nämligen om fortkörning, nakenscener och terapi!

 • Modellen, skådisen och författaren Emma Wiklund var på besök igen. Det blev en varierande och mycket rolig intervju. Den här gången berättade Emma om livsfarliga modelluppdrag, hur hon och maken Hans blev ett par, favoritbanden Smiths och Depeche Mode och sci-fi serier hon gillade som liten. Dessutom återuppväckte vi ett traumatiskt hårminne för henne!

 • Camilla Läckberg är en av Sveriges mest säljande författare och har tilldelats Folkets litteraturpris. 2003 debuterade Camilla med boken Isprinsessan som blev början på deckarserien Fjällbacka. I september 2011 var hon åter på besök i vår studio för att vara återvinningsgäst i en hel timme. Det blev blandade frågor om allt från gamla expojkvänner och att dejta slackers till mer personliga frågor om kreativitet, skvaller och fördomar om Camilla!

 • Kan Calle schulman dofta sig till mens och vad hände egentligen när han slog ihjäl den där ormen på Gotland i somras? Ja det var två av frågorna som Calle Schulman fick svara på när han besökte oss för en återvinningsintervju. Calle är bloggaren, tv-producenten och medieprofilen som alltid har något vasst att säga. Men hur är han själv som intervjuobjekt? Ja döm själva kära lysssnare.

 • David Batra
  32 min

  David Batra var åter på plats för att bli återvunnen i september 2011. Komikern, skådespelaren och programledaren har redan varit här en gång men vi tycker så mycket om honom att han fick komma tillbaka igen. Under en timme svarar han på frågor och intervjun kom att handla om när han fått stryk efter ett standup gig, coola filmcitat och hur David var på högstadiet.

 • Tv-profilen Rickard Olsson var på plats på P3 igen för att återvinnas. Det var ju i mitten av 90-talet som Rickard var en av programledarna på morgonpasset. Sedan dess har Rickard gått vidare till rutan och lett massa program på tv. Vem vet mest, Gäster med gester och melodifestivalen. I vår intervju konfronterade vi Rickard med spratt han spelat mot gamla kollegor, hans förflutna i rockband och såklart en massa öppenhjärtliga frågor.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista