• Tre purfärska singlar ska granskas i årets sista flipp eller flopp. Den här veckan är musikjournalisten Nanushka Yeaman tillbaka och vid sin sida har hon musikern och författaren Pontus de Wolfe. Som vanligt är lyssnarna den tredje hitmakten. Så lyssna, fundera och KOMMENTERA vad du tycker om veckans bidrag!  Cee Lo Green - Anyway - FLIPP  John de Sohn & Andreas Moe - Long Time - FLOPP  Ansiktet - Äckligt - FLIPP

  Tror du att låt nummer 1 blir en flipp eller flopp?

 • Den här veckan gör radarparet Henrik Johnsson och Ametist Azordegan storstilad comeback i flipp eller flopp. Som vanligt är det ni lyssnare som lägger den slutgiltiga och ofta avgörande domen. Så lyssna på låtarna och skriv dina tankar om låten eventuellt har hitpotential här i kommentarsfältet!


  Mohombi - In Your Head - FLOPP
  Donkeyboy - City Boy - FLIPP
  Pink - Bridge of Light - FLOPP


  Tror du att låt nummer 2 blir en flipp eller flopp?

 • Dj Sleepy och Sara Martinsson är här och bedömer hits. Gör det du också! Lyssna och rösta om de nya singlarna kommer flippa eller floppa. Vi vill dessutom att du skriver PRECIS vad du tycker om de purfärska singlarna här i kommentarsfältet.

   
  Gym Class Heroes & Neon Hitch - Ass Back Home - FLOPP


   
  Den Svenska Björnstammen - Svalkar Vinden - FLIPP  Kelly Clarkson - What Doesn't Kill You (Stronger) - FLOPP


  Tror du att låt nummer ett blir en flipp eller flopp?

 • Den här veckan kommer journalisten Jonna Bergh och musikern Frida Öhnell från Im from Barcelona till studion för att flippa och floppa. Som vanligt har ni lyssnare utslagsrösten så lyssna, analysera och skriv exakt vad du tycker om låten i vårt kommentarsfält!


  Rasmus Seebach - Sirenerne - FLOPP  Mando Diao - Christmas Could Have Been Good - FLOPP


  Mac Miller - Party on 5th ave - FLOPP

  Tror du att låt nummer tre blir en flipp eller flopp?

 • Ännu en vecka då det är dags att sönderanalysera tre purfärska singlar. Den här veckan består panelen av tv-profilen Henrik Johnsson, musikjournalisten Ametist Azordegan och såklart av er lyssnare. Så lyssna på veckans bidrag och glöm inte att skriva precis vad du tycker om låtarna i vårt kommentarsfält!


  Swedish House Mafia Vs Knife Party - Antidote - Flipp
  Bob Hund - HARDUINGETMANKANDANSATILL? - Flopp   
  Rihanna - You Da One - Flopp

  Tror du att låt nummer ett blir en flipp eller flopp?

 • Onsdag betyder lill-lördag och det betyder FLIPP eller FLOPP! Den här veckan är det journalisten Jenny Damberg och en av årets främsta hitmakare - Eric Amarillo, som ska bedöma hitpotentialen hos tre nya låtar. Och din röst är viktig! Lyssna på låtarna och säg vad du tycker!


  Amy Winehouse & Nas - Like Smoke  Far East Movement & Rye Rye - Jello  The Wanted - Lightning

  Tror du att låt nummer 1 blir en flipp eller flopp?

 • Det är dags för en ny omgång Flipp eller Flopp. Den här veckan är det DJ Sleepy och Sara Martinsson från PSL som ska avgöra vilka låtar som håller och vilka som aldrig borde lämnat mixerbordet. Och du såklart! Så lyssna, bedöm och kommentera vad du tycker om veckans tre utvalda singlar!  Tror du att låt nummer 2 blir en flipp eller flopp?

 • Det är dags för en ny omgång Flipp eller Flopp. Den här veckan ska artisten Linnea Henriksson bedöma tre låtars hipotential tillsammans med journalisten Christoffer Röstlund Jonsson. Men ni lyssnare har ju också en tredjedel av rösten. Så lyssna, bedöm och kommentera vad du tycker om veckans tre utvalda singlar!  Avicii - Levels - FLIPP
  Cher Lloyd - With Ur Love - FLOPP
  Marcus Price & Carli - Flaska & Bas - FLIPP


  Tror du att låt nummer ett blir en flipp eller flopp?

 • Ännu en omgång Flipp eller Flopp och den här veckan kommer Peter Jöback hit och bedömer låtarna tillsammans med Nina Johansson. Men ni lyssnare har en tredejedel av makten. Så lyssna, tyck till och KOMMENTERA dina åsikter om låtarna också!
  Marlon Roudette - New Age - FLOPP
  Eric Amarillo  - Fy Fan - FLOPP  Adrian Lux & The Good Natured - Alive - FLIPP

  Tror du att låt nummer ett blir en flipp eller flopp?

 • Den här veckan kommer journalisten och vår klassiska hitbedömare Henrik Jonsson hit för att flippa och floppa tillsammans med musikjournalisten Ametist Azordegan. Som vanligt utgör de bara varsin tredjedel av juryn. Ni lyssnare är ju lika viktiga för att vi ska kunna avgöra om en låt flippar eller floppar! Så lyssna, analysera och skriv en kommentar hör ovan och glöm för allsin dar inte att rösta!  Maskinen - Krossa Alla Fönster - FLIPP  Gotye - Somebody That I Used to Know - FLOPP  Porcelain Black - Naughty Naughty - FLOPP


  Tror du att låt nummer ett kommer bli en flipp eller flopp?

 • Den här veckan kommer rockern Nicke Borg och FLIPP/FLOPPAR i en hel timme tillsammans med musikjournalisten Märta Myrstener och er lyssnare!
  Men du kan ju redan nu analysera veckans utvalda popsinglar. Så lyssna noggrant på bidragen och skriv ett omdöme om dem i kommentarsfältet!


  Rebecca & Fiona - Jane Doe - FLIPP  Bruno Mars - It will rain - FLIPP  Marina & the diamonds - Radioactive - FLOPP


  Tror du att låt nummer 1 blir en flipp eller flopp?

 • På onsdag kommer musikkritikern Nanushka Yeaman och R'n'b-stjärnan Newkid hit och lyssnar och bedömer hitpotentialen i de här tre låtarna. Passa på att lyssna, rösta och kommentera du med!  Rihanna - We Found Love - FLIPP!
  Bob Hund - Stanna klocka stanna - FLOPP!
  Jessie J - Domino - FLIPP


  Tror du att låt 1 blir en flipp eller flopp?

 • Det är vecka 38 och återigen dags för en ny omgång flipp eller flopp! Den här veckan är journalisten Nina Johansson och P3 populärs egna hitslav Anton Almqvist på plats för att bedöma tre purfärska singlar. Men vad är din åsikt om låtarna? Lyssna, analysera och kommentera här så kanske din reaktion om musiken får kontrastera studiogästernas!


  Agnes - Don't Go Breaking My Heart - Flipp


  Norlie & KKV - När jag går ner - Flipp  Florence + The Machine - Shake It Out - Flopp

  Tror du att låt nummer 1 blir en flipp eller flopp?

 • Musikjournalisten Nanushka Yeaman och musikern Armand Mirpour är här och flippar eller floppar de tre låtarna nedan. Men vi behöver din hjälp också! Lyssna, rösta och kommentera!


  Kommer låt 1 bli en flipp eller flopp?

 • I dagens flipp eller flopp kommer artisten Dregen och journalisten Nina Johansson hit för att bedöma och diskutera tre purfärska singlar! Rösta du också och glöm inte att kommentera om du vill bli citerad i radio varför du tycker låten är bra eller dålig!

  Flo Rida - Good Feeling - Resultat Flipp


  Hardcore Superstar - We don't need a cure - Resultat Flipp


  Example - Stay Awake - Resultat Flopp

  Tror du att låt nummer 1 blir en flipp eller flopp?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista