Fotoalbum!

Här samlar vi alla bilder som vi får in från er lyssnare. Varje månad har vi ett speciellt tema och du kan skicka in din bild och vara med och vinna fina priser.
Maila bilden till gomorrondalarna@sverigesradio.se.

 • Grattis till vinnarna i vår allra sista fototävling! Vi ska göra om tablån och därmed försvinner fototävlingen, i alla fall för nu.
  I mars månads tävling med temat Vardag - helt enkelt vann:

  Första pris: Anna-Lena Karlsson, Ludvika
  Andra pris: Krister Gustafsson, Falun
  Tredje pris: Jan-Erik Samuelsson, Hedemora

  Stort grattis! Vinster kommer med posten.

 • I mars månad är temat för vår fototävling "Vardag, helt enkelt". Vad pysslar du med om dagarna? Hur ser en vanlig tisdagseftermiddag ut hemma hos dig? Ta en bild och maila in den till gomorrondalarna@sverigesradio.se senast 31 mars. Skriv med namn, ort, och vad bilden föreställer. En bild per person gäller och den ska vara tagen i mars 2013. När månaden är slut koras tre vinnare som får fina priser.  

 • Februaritemat "Jag älskar..." blev en succé! Nu är månaden till ända och tre vinnare har korats. Stort grattis önskar vi på Gomorron Dalarna!

  Första pris: Leif Kihl, Mora
  Andra pris: Suzanne Andersson, Dala-Floda
  Tredje pris: Annika Jansson, Falun

  Mars månads tema är: "Vardag - helt enkelt". Maila in din bild till gomorrondalarna@sverigesradio.se senast 31 mars. En bild per person gäller, och den ska vara tagen i mars 2013. Skriv med namn, adress och en beskrivning av bilden i mailet.

 • Din partner, dina barn, din katt, din nya tröja, din favoriträtt...Känn kärleken och knäpp en bild. Februari innehåller Alla hjärtans dag och därför känns temat "Jag älskar..." naturligt. Maila din bild till gomorrondalarna@sverigesradio.se senast 28 februari. En bild per person gäller, och skriv gärna med ditt namn, bostadsort och en kort beskrivning av vad bilden föreställer. Välkommen med din bild, tre av dem blir belönade vid månadens slut!

 • Då var Älska vintern-temat avgjort. Elin Bond från Siljansnäs tog den bästa bilden i januari enligt vår domare. Stort grattis!
  Grattis också till Mikael Wiklund i Falun för silvermedaljen, och till Pia Carlsson i Äppelbo för bronset.

  I februari är temat Jag älskar... Fyll i själv vad just du älskar och maila bilden till gomorrondalarna@sverigesradio.se senast 28 februari.

 • I januari är det dags att ta bilder på temat Älska vintern! Känn dig fri att tolka detta tema hur du vill - kanske älskar du vintern på riktigt med allt vad det innebär, eller så är du en ironiker av rang, vad vet vi? Maila din bild till gomorrondalarna@sverigesradio.se senast 31 januari. En bild per person gäller, och skriv gärna med ditt namn, bostadsort och en kort beskrivning av vad bilden föreställer. Välkommen med din bild, tre av dem blir belönade vid månadens slut!

 • Vi lägger december månad till handlingarna och därmed temat Det lackar mot jul. Stort tack för alla fina bidrag, och stort grattis till vinnarna denna månad!

  Första pris: Gunilla Malmberg, Falun
  Andra pris: Maria Edman, Borlänge
  Tredje pris: Viktoria Cederholm, Brovallen

  Januari månads tema är Älska vintern. Reglerna är enkla: en bild per person gäller och den ska vara tagen i januari. Skriv med namn, ort och en kort beskrivning av bildens motiv. Senast den 31 januari vill vi ha din bild mailad till oss på gomorrondalarna@sverigesradio.se.

 • I december månad vill vi ha in bilder på temat Det lackar mot jul! Det är en bild per person som gäller, och bilden ska vara tagen i december i år. Du mailar in bilden till gomorrondalarna@sverigesradio.se och får gärna skriva med namn, var du bor och en kort beskrivning av vad som syns på bilden. Senast den 31 december vill vi ha din bild, men du får gärna skicka in ditt bidrag redan nu! I början av nästa månad koras tre vinnare.

 • November månad är slut och tre vinnare har korats i vår fototävling med temat "Nära"! Stort grattis önskar vi på Gomorron Dalarna till:

  1:a pris: Kerstin Byrén, Borlänge
  2:a pris: Gunilla Malmberg, Falun
  3:e pris: Bosse Trudevall, Leksand

  Priser kommer på posten! Nytt tema för december är "Det lackar mot jul". Maila in din bild till gomorrondalarna@sverigesradio.se senast 31 december. En bild per person gäller och den ska vara tagen i december.

 • I november vill vi att du tar en bild på temat Nära. Kanske är det en närbild, kanske är det en bild på någon som står dig nära, kanske är det du som är nära någonting, ett mål, en kant eller något annat uppfinningsrikt! En bild per person gäller, och den ska vara tagen i november 2012. Senast 30 november vill vi ha ditt bidrag till gomorrondalarna@sverigesradio.se men skicka gärna in redan nu!

 • Oktober är slut, och därmed lägger vi temat Mitt bästa sällskap till handlingarna. Stort grattis till vinnarna!
  1:a pris: Torbjörn Pettersson, Borlänge
  2:a pris: Marianne Arvids, Leksand
  3:e pris: Ewa Christiansen, Borlänge

  November månads tema är Nära. Maila in din bild till oss på gomorrondalarna@sverigesradio.se senast den 30 november. En bild per person gäller, och den ska vara tagen i november 2012. Tre vinnare koras vid månadsskiftet. Välkommen med ditt bidrag!

 • Oktober är här och temat för fototävlingen är Mitt bästa sällskap! Knäpp en bild på ditt bästa sällskap och maila in bilden till oss på gomorrondalarna@sverigesradio.se senast den 31 oktober. Det är en bild per person som gäller, och bilden ska vara tagen i oktober. Helst vill vi få in liggande bilder eftersom bilder på höjden inte kommer till sin fulla rätt här i vårt bildspel.
  När månaden är slut utses de tre bästa bilderna som vinner fina priser!

 • September är till ända, och vinnarna i fototävlingen med temat "I rörelse" är korade av vår domare Malin Englund. Stort grattis till er! Vinster kommer med posten.

  Första pris: Lena Broman, Mora
  Andra pris: Hans Lundin, Grycksbo
  Tredje pris: Robert Ekman, Norberg

  Temat för oktober månad är "Mitt bästa sällskap". Skicka in din bild redan nu till gomorrondalarna@sverigesradio.se!

 • Givetvis vill vi visa upp vår nya domare i fototävlingen! Malin Englund heter hon och kommer bedöma de foton som kommer in. Hör mer om Malin här.

 • Då var september igång, och därmed också ett nytt tema i vår fototävling! "I rörelse" är temat för månaden, och bilden vill vi ha oss tillhanda senast 30 september. Det är en bild per person som gäller och den ska vara tagen i september 2012. När månaden är slut koras tre vinnare! Maila din bild till gomorrondalarna@sverigesradio.se så snart som möjligt!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista