• Pontus Jansson.

  Fifa har sagt att de ska utreda de tyska ledarna efter bråket vid slutsignalen mellan Tyskland och Sverige i fotbolls-VM. Pontus Jansson blev själv delaktig i bråket, men är inte rädd för reprimander.

  – Jag står fast till hundra procent att vi agerade på helt rätt sätt. Vi stod upp för vårt land att ingen ska nedvärdera oss. Skulle de utvärdera oss får de göra det, säger Pontus Jansson till Radiosporten.

 • En lång rad supportrar och tv-kameror hade samlats utanför Élyséepalatset i Paris idag för att få en glimt av de franska spelarna som var bjudna på lunch hos Frankrikes president Francois Hollande. Trots besvikelsen över förlusten mot Portugal så hyllades det franska fotbollslandslaget som hjältar idag.

 • Den portugisiska EM-guldtruppen har anlänt till hemlandet och de togs emot av tiotusentals fotbollssupportrar vid Lissabons flygplats.
  Två flygplatsbrandbilar sprutade vattenstrålar i de gröna och röda färgerna.

 • Cristiano Ronaldo skadade sig tidigt i den första halvleken i EM-finalen mot Frankrike. Enligt spanska tidningen Marca så har en undersökning visat att den portugisiske stjärnspelaren har ådragit sig en ligamentskada i vänster knä och därför riskerar att missa säsongsstarten med Real Madrid.

 • Anfallaren och doldisen Éder hoppade in och avgjorde EM-finalen. Men det var inte utan inblandning från stjärnan Cristiano Ronaldo.
  – Ronaldo pratade med mig i pausen och gav mig sin styrka, säger hjälten Éder.

 • Efter 109 minuter kom segermålet i EM-finalen mellan Portugal och Frankrike. Hör hur det lät när Éder sköt EM-guldet till Portugal.

 • Trots att Cristiano Ronaldo byttes ut skadad i EM-finalen mot Frankrike lyckades Portugal ta hem sin första stora titel. Éder blev matchhjälte när han sköt EM-guldet till Portugal i den 109:e minuten.

 • Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo skadade sig och tvingades byta efter ungefär 25 minuters spel i EM-finalen mot Frankrike. Tårarna förvandlades till glädje när Èder sköt EM-guldet till Portugal.

 • Efter myteriet i Sydafrika och år av inre stridigheter framstår årets franska landslag som en harmonisk familj.

  – Didier Deschamps är lite som pappan i det här laget, säger Radiosportens expert Richard Henriksson.

  Vilket lag vinner EM-finalen?