• Den förra svenska landslagsstjärnan Klas Ingesson, som i slutet av oktober avled i sviterna av cancer, hyllades på söndagen när Bologna och Bari, två av hans tidigare fotbollslag, möttes i italienska andraligan. 

  • Elfsborg planerar nu för en stjärnspäckad minnesturnering för att hedra Klas Ingesson. Ambitionen är att locka hela VM-laget från 1994 till Borås Arena första helgen i december, skriver Borås Tidning.

  • Ett Grimsta IP klätt i höstrusk var på lördagen platsen för Elfsborgs hyllning till sin avlidne tränare Klas Ingesson, som avled i onsdags. Den allsvenska matchen mot Brommapojkarna föregicks av några korta minnesord och en tyst minut för att hedra Ingesson, liksom på alla andra arenor under den sista allsvenska omgången på alla helgons dag. Samtliga spelare och domare bar sorgband.

  • Radiosportens fotbollsexpert Håkan Mild spelade tillsammans med Klas Ingesson både i landslaget och i IFK Göteborg. När Håkan Mild kom upp i a-laget i Blåvitt i slutet på 80-talet var Ingesson en av stjärnorna.

    – Han var otroligt uppskattad, framförallt som människa, säger Håkan Mild.

  • Klas Ingessons död har berört en hel idrottsvärld. Via sociala medier kan du skicka dina kondoleanser till Ingesson och berätta vad han betytt för dig och vilka minnen du har från hans karriär.

  • Radiosportens fotbollsexpert Ralf Edström var märkbart nedstämd och känslosam efter att han mötts av beskedet att Klas Ingesson gått bort.

    – Det känns väldigt jobbigt. Han var en underbar människa. Jag tänker på hans fru och två söner, säger Edström.