Intervjuer

Här lägger vi upp bilder och ljudklipp från alla sköna gäster hos P3 Star.

 • P3 STARLISTAN v49

  Skatepunkbandet Mistake från Visby tog tillbaka första platsen på P3 Starlistan den här veckan med låten Fairytale Of When I Met Eve efter att de förra veckan blev nedknuffade från tronen av Meedow.  

 • P3 STARLISTAN v46

  Efter förra veckans andra plats tar Malmöbandet Hurriacane Love denna veckan ett kliv upp till första platsen på P3 Starlistan med sin låten Only Human. 

 • INTERVJU

  När Syster Sol gästade P3 Star så berättade hon att hon vill att Jimmie Åkesson skall lyssna på hennes nysläppta album Mellan Raderna.

  "Jag skulle också vilja ha ett samtal med honom. Det skulle vara väldigt skönt och fråga honom hur han tänker, för det är så långt ifrån hur jag tänker."

 • P3 STARLISTAN v45

  Det blev Malmöbaserade duon Atlas Volt som knep första platsen på veckans lista över landets bästa demos och osignade låtar med låten Shine Your Own Light. Sanna Bråding ringde upp Philippe Longchamps i bandet för att gratulera till vinsten. 

 • P3 STARLISTAN v43

  För fjärde veckan i rad så toppade Seaside Heights P3 Starlistans med sin låt Turnover och tangerar därmed Karakous gamla listrekord. Sanna Bråding ringde upp sångaren Mattias Wikström i bandet för att både gratulera till vinsten.

 • INTERVJU

  Sanna Bråding hade besök i studion av Märta Grauers och Felix Persson från Le Kid. Förutom att de premiärspelade Le Kid:s nya singel Physical så pratade Märta och Felix också om hur det går till när de skriver bandets låtar. Dessutom berättade de också hur det är att både skriva och producera låtar till andra artister och grupper. Bland annat har de producerat Agnes megahit Release Me.

 • P3 STARLISTAN

  För andra veckan i rad så toppar Seaside Heights första platsen på veckans lista över landets bästa demos och osignade låtar med låten Turnover. Sanna Bråding ringde upp sångaren Mattias Wikström i bandet för att både gratulera till vinsten och prata om bandets musik. 

 • LÅTDISSEKERING

  Johan Engelbert och Oskar Bonde i flerfaldigt P3 Guld-prisade duon Johnossi delar med sig av sina bästa låtskrivartips när de gör en grundlig låtdissekering av sin stora hit What’s The Point. De två berättar bland annat att det viktigast enligt de i en låt är ett riktigt starkt "stick" som nästan skall kännas som en egen låt.

 • INTERVJU

  Sanna Bråding hade besök i studion av den hyllade Stockholmrapparen Lilla Namo som är aktuell med sin debut-EP Tuggare Utan Gränser. Det var ifjol som Lilla Namo verkligen visade att hon tillhör den nya svenska hiphopgenerationen när hon gav ut sin första singel Haffa Guzz, ett släpp som resulterad i en nominering till Årets Hiphop/Soul på P3 Guld i vintras. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista