The Hives Foto: Göran Broberg
1 av 3
The Hives Foto: Göran Broberg
Linn Koch-Emmery. Foto: Jasmine Storch
2 av 3
Linn Koch-Emmery. Foto: Jasmine Storch
Foto Jasmin Storch
3 av 3
Pale Honey Foto: Jasmin Storch
Pressmeddelande 2018-11-23

The Hives, Pale Honey och Linn Koch-Emmery gör konsert till förmån för Musikhjälpen

Torsdagen den 13 december kl. 18.30 ställer Musikguiden i P3 och Debaser till med stor fest till förmån för Musikhjälpen och årets tema ”Alla har rätt att funka olika”. På måndag släpps biljetterna.

The Hives som sedan många år tillhör landets allra bästa liveakter behöver kanske ingen närmare introduktion. De har inte spelat live i Sverige sedan förra sommaren. Howlin’ Pelle har dessutom ett extra starkt band till Musikhjälpen – han var en av programledarna i glasburen 2016.

– Det känns superkul att Pelle är tillbaka och denna gång med hela bandet. Vi på Musikguiden i P3 är verkligen glada att de kommer och förgyller vår fest” säger Musikguiden i P3:s Tina Mehrafzoon som presenterar kvällen.

På scen står dessutom rykande heta, just nu P3-spellistade, Linn Koch-Emmery som inleder kvällen med sin melodiska indierock. Nästa upp på scen är Tuva Lodmark och Nelly Daltrey, mer kända som Pale Honey. På P3 Guld 2018 var de dubbelt nominerade och de kommer garanterat att bjuda på ett tungt live-set.

Bakom skivspelarna under kvällen finns P3-programledarna Tina Mehrafzoon och Emma Vikström, lyckorusiga bandet Diskopunk, rockens svartbältare Lia Westerberg (Sveriges Radio) & Stephanie Winter (FGT’s), indiekonnässörerna Amanda Sharp och Klara Cron (Uppgång & Fall) och artisterna Hanna Järver & Maja Francis som spelar tillsammans. Fler DJs kan tillkomma.

Biljetterna släpps på Tickster måndag 26 november kl. 10.00. Biljettintäkterna går till Musikhjälpens insamling för allas rätt att funka olika. Pris 270 kr (en serviceavgift på 25 kr tillkommer).

Musikguiden i P3 & Debasers konsert för Musikhjälpen:
Tid: 13 december kl. 18.30 
Plats: Debaser, Hornstulls Strand 4

Mer information: www.sverigesradio.se/musikguidenip3   

Mer information om Musikhjälpens tema och insamling på www.musikhjalpen.se

Pressbilder:

The Hives Foto: Göran Broberg

Linn Koch-Emmery. Foto: Jasmin Storch

Pale Honey Foto: Jasmin Storch

 

För mer information, vänligen kontakta:

Tommy Ericsson, projektledare
tommy.ericsson@sverigesradio.se 

Micke Lindevall, Debaser
micke@debaser.se

Eva Sahlin, bitr. presschef Sveriges Radio
eva.sahlin@sverigesradio.se  
070-684 18 52

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista