Artister som firar "Musikplats 10 år i Studio 4"
Artister som firar "Musikplats 10 år i Studio 4" Foto: Collage/Sveriges Radio
Pressinbjudan 2018-11-29

Pressinbjudan: Musikplats Stockholm firar 10 år med Benjamin Ingrosso, Darin och Janice

I morgon, fredag 30 november, firar P4 Stockholms ”Musikplats Stockholm” 10 år med stor livekonsert i Radiohuset. Artister som Darin, Plura Jonsson, Janice och Benjamin Ingrosso uppträder live på den stora musikfesten med start kl. 10.00.

Med närmare 350 direktsända konserter i Studio 4 har Musikplats Stockholm rotat sig som en av huvudstadens största scener för livemusik. Och nu firas de första tio åren med stor show. Och det är ett stjärnspäckat artistgäng som är med på festen.  

– Jag gjorde min allra första spelning som popartist på Musikplatsen så självklart vill jag vara med och fira, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso, Janice, Plura Jonsson, Léon, Felix Sandman, Frida Öhrn, Darin, Eagle-Eye Cherry, Jakob Karlberg, Staffan Hellstrand och Niklas Lind är några av alla som tidigare spelat på Musikplats Stockholm och som nu återvänder och är med på jubileumsshowen.

Musikplats Stockholm 30 november 
Tid: 10.00-13.00
Plats: Studio 4, Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20, Stockholm 
Ackreditering: Maria Persbo maria.persbo@sverigesradio.se 08-784 96 21

Började 2008
Musikplats Stockholm flyttade in i Studio 4 i slutet av november 2008. Anna Ternheim var först ut och sedan dess har det byggts på med hundratals konserter.

– Tänk att vi kört i tio år och att vi snart är uppe i 350 direktsändningar! Det är ju fantastiskt, säger Fredrik Eliasson som är programledare och producent sedan starten.

Musikplats Stockholms jubileumsshow äger rum fredag 30 november kl. 10.00–13.00. Sändningen sänds direkt i P4 Stockholm och Sveriges Radio Play från Studio 4 i Radiohuset i Stockholm.

Gratis inträde. OBS! Begränsat antal platser – inget biljettsystem, principen ”först till kvarn” gäller.

 

Pressbilder:

Benjamin Ingrosso Foto: Ola Gäverth/Sveriges Radio

Janice Foto: Ola Gäverth/Sveriges Radio
 

För mer information, vänligen kontakta:  

Maud Johansson, programutvecklingschef
maud.johansson@sverigesradio.se  
08-784 96 85

Maria Persbo, redaktionssekreterare
maria.persbo@sverigesradio.se 
08-784 96 21

Fredrik Eliasson, programledare/producent
fredrik.eliasson@sverigesradio.se 
08-784 96 82

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista