Hanna Järver. Foto: Hannah Nyström
1 av 2
Hanna Järver. Foto: Hannah Nyström
Z.E. Foto: Team Platina
2 av 2
Z.E. Foto: Team Platina
Pressmeddelande 2019-01-11

Hanna Järver och Z.E till P3 Gulds förfest

Lördag 19 januari är det dags för P3 Guld 2019. Sveriges största musikgala som direktsänds i P3, SVT1 och SVT Play från Partille arena. För att publiken på plats ska komma i rätt stämning anordnas det innan galan en förfest på arenan. Amira Brown, Esau Alcona och DJ Cazo står för musiken och P3 Guld-nominerade Hanna Järver och Z.E kommer att uppträda live.

För tredje året i rad arrangeras P3 Gulds uppskattade förfest. I finaste P3 Guld-skrud slår dörrarna till Partille arena upp kl 18.00. Mellan 17.30 och 20.00 kommer det att gå bussar i skytteltrafik från Nils Ericson-terminalen till arenan med olika P3-profiler som busschefer. Det kommer även att gå bussar från arenan efter att galan är slut. Både förfesten och bussresan ingår i biljettpriset.

Live: 
kl 19.00 Hanna Järver
kl 20.00 Z.E

DJ:s:
Amira Brown
Esau Alcona
DJ Cazo

Presentatör på scen:
Kodjo Akolor

Bussvärdar:
Victor Linnér
Arantxa Àlvarez
Isabelle Hambe
Maria Nohra
Kalle Berg

Spelhörna med P3 Spel:
Angelica Norgren
Elisabeth Bergquist

Mer om P3 Guld
P3 Guld 2019 äger rum på Partille arena lördag 19 januari och direktsänds i P3, SVT1 och SVT Play kl. 21.00. Totalt delas nio priser ut och Seinabo Sey, Imenella, Benjamin Ingrosso, Mwuana, V**gra Boys, Little Dragon, Markus Krunegård med Miriam Bryant och Norlie & KKV med Estrad kommer alla att uppträda live. Programledare är Tina Mehrafzoon och Marcus Berggren.

Mer info finns på http://sverigesradio.se/p3guld 

Evenemanget P3 Guld 2019 är ett samarbete mellan Sveriges Radio, Partille arena och Göteborg & Co. Biljetter säljs via http://partillearena.se 

Pressbilder

Hanna Järver. Foto: Hannah Nyström

Z.E. Foto: Team Platina

Tina Mehrafzoon och Marcus Berggren, programledare P3 Guld 2019. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

För vidare information, vänligen kontakta:

Johannes Sundelin/ILES PR 
johannes@iles.se 
070-219 83 73

Jenny Wikman/Sveriges Radio
jenny.wikman@sverigesradio.se 
070-083 95 93

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista