• Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - Min farmor fyller 90 i sommar, och mitt Sommarprat kommer – om allt går som det ska – att utspela sig på hennes födelsedagskalas, i köket på hennes äldreboende i Trollhättan. Det är fan hög tid att fler Sommarprat kommer ut och luftar sig i landet en smula, istället för att gömma sig i Sveriges Radio-bunkern. Jag kommer nästan uteslutande att prata om gamla människor. Det är angelägnare att prata om dem och hur de har det, än att prata om mig. I bästa fall blir det också roligare.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - Jag var bara ett barn när jag upptäckte bokens magi – att man kunde förflytta sig till olika världar  enbart genom att läsa en massa bokstäver. Så det blir mycket om de bästa böcker jag läst, om författare jag mött men självklart också om den mest dramatiska händelse jag varit med om - Costa Concordia-katastrofen.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - För mer än tvåtusen år sedan frågade sig Aristoteles: Varför är det så att alla som blivit framstående inom filosofi, politik, poesi eller konst är melankoliker? I mitt Sommarprogram kommer jag ge svar på den frågan. Att Aristoteles hade rätt, varför han hade rätt, och vad det kan göra för att hjälpa oss att bekämpa en av vår tids största orättvisor.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - I mitt Sommarprogram kommer jag att prata om oförklarade mysterier och olösta gåtor, konstiga historier och märkliga händelser som jag har hört om och grubblat över hela livet, ända sedan jag var liten. Så det blir tyvärr ett program med många frågor men få svar.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - Mitt program handlar både om religionens offentlighet och om trons insida. Jag ska tala om att ett samhälle som kapar banden till sina rötter äventyrar sin framtid, men också om det sköra livet och om att leva i ett hopp som bär.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - Jag skall berätta sanningen om 70-talet. Trött på allt sladder och alla lögner och allt hittepå från generationer som inte ens var födda då. Det blir hårt och tufft, precis som 70-talet.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - Jag tänker berätta om min väg från städerska till uppburen konstnär. Dessutom om hur jag lyckades jobba ihjäl min fertilitet. Trots fem äktenskap och fem provrörsbefruktningar blev det inga barn.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - "När jag inte sjunger så sjunger jag”. Den meningen sa jag alltid när jag var liten och det är så större delen av mitt liv ser ut. I mitt Sommarprat kommer jag berätta om hur det var att växa upp som ung artist i en liten by och hur alla mina mål och drömmar gjort mig till den person och artist jag är idag.

 • Programtips P1

  Kl. 13.00-14.30
  - Jag ska prata om mina erfarenheter av rasism och hur det har påverkat vem jag är idag. Det blir en berättelse om varför jag - som är född och uppvuxen i Sverige - behövde ställa mig i riksdagen och visa mitt svenska pass.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista