• Sveriges Radios 17 utrikeskorrespondenter har samlats för en eftermiddag med bra diskussioner och seminarier. Den ekonomiska krisen, den arabiska revolutionen, korruptionens kraft och det norska traumat är några ämnen som diskuteras. Det var många på plats på Södra Teatern för att träffa dem och ställa frågor.

 • Se diskussionerna från Stora Scenen. Inspelningarna är i samarbete med SVT Forum.

  "Tyskland sitter med Svarte Petter"

  "Brödraskapet kan man samarbeta med"

  "26 timmar i en buss med chips"

  "Sportjournalistiken är undantagen från en neutral bevakning"

  Korrespondenter spanar med Ingvar Storm

 • Korrarna Ginna Lindberg (USA), Cecilia Uddén (Mellanöstern) och Gunnar Bolin (Kultur) ser in i framtiden tillsammans med Ingvar Storm.

 • Höjdpunkter från korredagen del 2

  Här hör du några guldkorn från korredagen på Södra Teatern. Cecilia Uddén, Katja Magnusson och Agneta Ramberg om den arabiska våren och tragedin i Syrien. Maria Sjöqvist, Bengt Therner och Staffan Sonning diskuterar Afrikas tillväxt. Jenny Sanner Roosqvist som bevakat rättegången mot Breivik berättar om sina upplevelser.

 • Höjdpunkter från korredagen del 1

  Här hör du ett sammandrag med korrespondenternas ögonblicksbilder från några av årets största nyhetshändelser. Alice Petrén, Daniel Alling, Ginna Lindberg och Robin Olin är några av de korrespondenter som berättar om människor de mött, skuldkrisens Europa och det amerikanska valet.

 • Mellanösternkorrespondent Cecilia Uddén i blå bh som en symbol för den arabiska kvinnans utsatthet efter revolutionen. Det var i Egypten december 2011 under en demonstration som en kvinna iklädd blå bh blev misshandlad av flera soldater.

 • Så lät det när Cecilia Uddén (Mellanöstern), Nils Horner (Asien) och Jenny Sanner Roosqvist (Norden och Baltikum) träffade publiken i Umeå, Malmö och Göteborg. Moderator var Erik Blix.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista