• I "Hall of Fame" uppmärksammas de stora stjärnorna. De egensinniga, kompromisslösa och unika legenderna som gjort starkt avtryck i populärkulturens historia.

  I dessa Melodifestivaltider kommer vi sex veckor framöver minnas de stora schlagerstjärnorna i Sverige. 
  Hör om hippien som vann Melodifestivalen 1980 och som sedan blev 90-talets största popmästare, Tomas Ledin.

 • I "Hall of Fame" uppmärksammar vi de stora stjärnorna. De egensinniga, kompromisslösa och unika legenderna som gjort starkt avtryck i populärkulturens historia.

  I dessa Melodifestivaltider kommer vi sex veckor framöver minnas de stora schlagerstjärnorna i Sverige. Hör Sveriges första pojkband som slog flera folkparksrekord med sina gyllene skor, Herreys.

  KOLLA IN..

  .. den blonda vackra tjejen i Herreys video "People say it´s in the air" från 80-talet.

 • I "Hall of Fame" uppmärksammar vi de stora stjärnorna. De egensinniga, kompromisslösa och unika legenderna som gjort starkt avtryck i populärkulturens historia.

  I dessa Melodifestivaltider kommer vi sex veckor framöver minnas de stora schlagerstjärnorna i Sverige.
  Hör schlagerdonnan med det stora självförtroendet som tog hela Europa med storm, Siw Malmkvist.

 • I "Hall of Fame" uppmärksammar vi de stora stjärnorna. De egensinniga, kompromisslösa och unika legenderna som gjort starkt avtryck i populärkulturens historia. Den här veckan lär vi känna mannen som har 50 års jubileum i år: Bond, James Bond.

 • I "Hall of Fame" uppmärksammar vi de stora stjärnorna. De egensinniga, kompromisslösa och unika legenderna som gjort starkt avtryck i populärkulturens historia. Den här veckan lär vi känna: Marilyn Monroe

 • I "Hall of Fame" uppmärksammar vi de stora stjärnorna. De egensinniga, kompromisslösa och unika legenderna som gjort starkt avtryck i populärkulturens historia. Den här veckan lär vi känna: Freddy Mercury

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista