Förmiddag

Förmiddag är fullspäckat med härliga snackisar, reportage och kåserier.
Du har också möjlighet att välja musiken som ska spelas.

 • Gycklare, riddare och trubadurer och andra medeltidskaraktärer kan man få träffa i Vilsta i helgen. Förmiddags reporter Jonas Carnesten fick en förhandsträff och prövade själv att vara riddare.

 • 17 juli är det premiär för "Fiskaren och hans hustru". Det är teatergruppen Långsjöteater som sätter upp föreställningen på Fåfängan i Nyköping.

  Fiskaren och hans hustru är en gammal folksaga som fått en modern tolkning av regissören Maria Magdolna Beky Winnerstam.

  Reporter: Svante Ekberg

 • I helgen kan man hälsa på i Solveig och Börje Sehlins trädgård i Västra Ekbacken i Hagby. De är två av tio sörmländska trädgårdsägare som öppnar upp sina trädgårdar för allmänheten under några helger i sommar. 

  Förmiddags reporter Svante Ekberg var på besök bland rosor, korkträd och orkidéer.

 • Förmiddag

  Hur blir det med flyttplaner, framtida familjeförhållanden och jobb? Många tog chansen och ringde till Mediet Linda som svarade genom att tolka sina tarotkort. Den här gången var den sista veckan som Linda var med i programmet - i alla fall för denna gång.

 • Förmiddag

  Linda vill fortsätta med sitt drömjobb som musiker - men hur länge kommer hon kunna fortsätta med det? Tony ringer för att tala om hur det gått sedan mediet Linda Heed Bergsland la tarotkort för honom tidigare. Så vill Yvonne få ett förtydligande av korten - att bara vänta är väl inget bra svar?

 • Förmiddag

  Anna har inte fått träffa sina barnbarn på över sex år och vet inte varför - hur kommer det att bli framöver? Anki är trött på att ingen tar hennes hälsa på allvar och Carina undrar om hon kommer att få jobba kvar på förskolan i höst. Frågorna fick mer eller mindre tydliga svar av mediet Linda Heed Bergslands tarotkort.

 • Förmiddag

  Monas barn och sambons barn fungerar inte ihop och sambons barn pratar inte med Mona. Kommer det att fortsätta såhär? Det undrar Mona som ringer till mediet Linda Heed Bergsland som lägger tarotkort. Hon undrar också om det är äkta kärlek som sambon känner? Linda ser svartsjuka, svek och vapenvila bland korten - och det kommer att krävas mycket jobb som börjar hos Mona.

 • Förmiddag

  Eva är orolig över sin 18-årige son som börjat festa ute med sina äldre bröder. Är hennes oro befogad? Susanne arbetar som ridlärare men känner att kroppen inte kommer att orka länge till - och vad händer då? Mediet Linda Heed Bergsland lägger tarotkort som hon tyder för att ge svar.

 • Förmiddag

  Linda Heed Bergsland la tarotkort för lyssnarna även den här veckan. Yvonne har fått usla referenser från sitt förra jobb - hur ska det gå? Det handlade också om allt från kontrollerad kärlek till hus med dolda fel. Och så relationen mellan programledare Charlotte och SJ.

 • Förmiddag

  Varför, varför? undrar Birgitta som har gått igenom en svår tid med skilsmässa. Hon frågar mediet Linda Heed Bergsland hur hon ska göra för att kunna gå vidare. Linda lägger sina tarotkort och uppmanar Birgitta att höja blicken och se längre fram än dagar och veckor - för det ligger fantastiska kort framöver.

 • Mediet Linda i Förmiddag

  Monika i Hälleforsnäs har en stark dröm om att satsa på sin musikkarriär - men hon är rädd att hon är för gammal för branchen och dum i huvudet som håller fast vid drömmen. Hon vill att mediet Linda Heed Bergsland ser vad tarotkorten har att säga om framtiden och samtalet avslutas i rysningar och tårar.

 • Förmiddag

  Petra kan inte låta bli att skrika när hon ringer till mediet Linda för att få svar på sina frågor. Petra går i starta eget-tankar efter studier inom resebranschen. Men korten visar något annat. Petra kan ha riktat in sig på fel bransch och måste gå till botten med annat. Korten visar också att Petra ska flytta - långt bort.

     

 • Förmiddag

  Ylva sörjer sin pojkvän som nyligen gått bort. Hur fasiken ska man klara att gå vidare? undrar hon. Hon har hört av sig till Förmiddags medium Linda Heed Bergsland och får rådet att inte vara rädd för sina känslor för sorgen tar sin tid och det kommer att bli bättre.