Mediet Linda

Sändes våren 2013

Mediet Linda Heed Bergsland från Vingåker svarar på frågor med hjälp av tarotkort.

 • Förmiddag

  Hur blir det med flyttplaner, framtida familjeförhållanden och jobb? Många tog chansen och ringde till Mediet Linda som svarade genom att tolka sina tarotkort. Den här gången var den sista veckan som Linda var med i programmet - i alla fall för denna gång.

 • Förmiddag

  Linda vill fortsätta med sitt drömjobb som musiker - men hur länge kommer hon kunna fortsätta med det? Tony ringer för att tala om hur det gått sedan mediet Linda Heed Bergsland la tarotkort för honom tidigare. Så vill Yvonne få ett förtydligande av korten - att bara vänta är väl inget bra svar?

 • Förmiddag

  Anna har inte fått träffa sina barnbarn på över sex år och vet inte varför - hur kommer det att bli framöver? Anki är trött på att ingen tar hennes hälsa på allvar och Carina undrar om hon kommer att få jobba kvar på förskolan i höst. Frågorna fick mer eller mindre tydliga svar av mediet Linda Heed Bergslands tarotkort.

 • Förmiddag

  Monas barn och sambons barn fungerar inte ihop och sambons barn pratar inte med Mona. Kommer det att fortsätta såhär? Det undrar Mona som ringer till mediet Linda Heed Bergsland som lägger tarotkort. Hon undrar också om det är äkta kärlek som sambon känner? Linda ser svartsjuka, svek och vapenvila bland korten - och det kommer att krävas mycket jobb som börjar hos Mona.

 • Förmiddag

  Eva är orolig över sin 18-årige son som börjat festa ute med sina äldre bröder. Är hennes oro befogad? Susanne arbetar som ridlärare men känner att kroppen inte kommer att orka länge till - och vad händer då? Mediet Linda Heed Bergsland lägger tarotkort som hon tyder för att ge svar.

 • Förmiddag

  Linda Heed Bergsland la tarotkort för lyssnarna även den här veckan. Yvonne har fått usla referenser från sitt förra jobb - hur ska det gå? Det handlade också om allt från kontrollerad kärlek till hus med dolda fel. Och så relationen mellan programledare Charlotte och SJ.

 • Förmiddag

  Varför, varför? undrar Birgitta som har gått igenom en svår tid med skilsmässa. Hon frågar mediet Linda Heed Bergsland hur hon ska göra för att kunna gå vidare. Linda lägger sina tarotkort och uppmanar Birgitta att höja blicken och se längre fram än dagar och veckor - för det ligger fantastiska kort framöver.

 • Mediet Linda i Förmiddag

  Monika i Hälleforsnäs har en stark dröm om att satsa på sin musikkarriär - men hon är rädd att hon är för gammal för branchen och dum i huvudet som håller fast vid drömmen. Hon vill att mediet Linda Heed Bergsland ser vad tarotkorten har att säga om framtiden och samtalet avslutas i rysningar och tårar.

 • Förmiddag

  Petra kan inte låta bli att skrika när hon ringer till mediet Linda för att få svar på sina frågor. Petra går i starta eget-tankar efter studier inom resebranschen. Men korten visar något annat. Petra kan ha riktat in sig på fel bransch och måste gå till botten med annat. Korten visar också att Petra ska flytta - långt bort.

     

 • Förmiddag

  Ylva sörjer sin pojkvän som nyligen gått bort. Hur fasiken ska man klara att gå vidare? undrar hon. Hon har hört av sig till Förmiddags medium Linda Heed Bergsland och får rådet att inte vara rädd för sina känslor för sorgen tar sin tid och det kommer att bli bättre.

      

 • Mediet Linda i Förmiddag

  Bobby vill lämna sitt jobb och undrar vad Lindas tarotkort säger om hans framtid. Mediet Linda Heed Bergsland ser att Bobby kommer att ställas inför ett val där han har svårt att välja mellan det ena och det andra. Korten säger att inget av valen är rätt.

     

 • Förmiddag

  Alltid lite magiskt i studion när vårt medium Linda Heed Bergsland kommer och lägger tarotkort... Calle från Nyköping ville veta om han skulle försöka jobba i Norge innan han åker på sin stora Australienresa i augusti - vilket han absolut skulle... För här hemma sa korten att det fanns risk för utbrändhet, vilket Calle bekräftade kändes troligt. Han jobbar nämligen 200 procent just nu.

  Lisbeth blev så glad när korten visade att kärleken väntar inom tre månader!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista