• Gwan växte upp i en fattig by. Nu är hon gift med svenske Göran, bor i ett lyxigt golfarcommunity med porslinshundar och swimmingpool – och har stora delar av sin familj anställd hos sig. När hon är här vaktar systern huset hemma i Falun. 

  I Verkligheten ikväll hör du bakgrunden till golfsvenskarna i Huahin i Danjel Nams annorlunda kärlekshistoria Sweden loves Thailand very much. Du hör berättelsen om Gwans resa från fattigdom i norra Thailand till rikedom i det svenska golfparadiset – i Thailand.

 • Sweden loves thailand very much  I Verkligheten berättar vi en annorlunda kärlekshistoria, under rubriken "Sweden Loves Thailand Very Much". För nu under julen är det som en svensk medelstor stad flyttat dit.

  Vad är det svenskarna älskar?

  Nu är vi framme vid sista anhalten, staden Pattaya. Det är den mest koncentrerade platsen för all form av prostitution i hela Thailand. Här finns gatuprostitution, eskort, go-go-klubbar och bordeller. Och svenskar. 

  Hör Danjel Nams vittnesskildring inifrån sexturismens Pattaya.

  Lyssna på de två andra delarna i serien "Sweden loves Thailand very much":

 • Sweden loves thailand very much  I andra delen av Danjel Nams annorlunda historia om svenskars bultande hjärta för Thailand går resan till Huahin, fiskarbyn som blivit en resort.  Här har ett antal svenskar köpt hus och mark för att spela golf.

  Följ med på middag bland stora gräsmattor, vita hus och swimmingpooler i svenskkolonin Palm Hills.

  Du möter Göran och hans thaisvenska fru Gwan, som anställt hela sin familj för att sköta hushållsarbetet. Tjuvlyssna på ett samtal om det goda livet, men också om baksidorna. Dessutom: en specialdesignad thaisvensk tuktuk.

  Lyssna på de andra delarna i serien "Sweden loves Thailand very much":

 • Sweden loves thailand very much  Trots statskupp och trots tsunamin fortsätter svenskar att strömma till The Land of Smiles. 400.000 varje år och det bara ökar. Svenskarna älskar Thailand. 

  Men vilka är de och hur ser den kärleken ut? 

  I tre program kommer du träffa thailandsvenskarna i en annorlunda kärlekshistoria under rubriken Sweden Loves Thailand Very Much. 

  Verklighetens reporter Danjel Nam tar dig till svenska golfarkolonin i Huahin och till Pattaya, stan där prostitutionen är som störst. Men först ut: en natt i huvudstaden Bangkok. 

  Du möter Per, som lämnat stressen i Stockholm för att fira avslutet på ett sex år långt projekt med en whiskey på 64:e våningen i State Tower. Och så 20-åriga Linnea, som efter flera år på internatskola nu söker friheten i Bangkok och vandrar runt på lyxvaruhuset Paragon.

  Lyssna på de andra delarna i serien "Sweden loves Thailand very much":

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista