• ELALLERGikerna  I Verkligheten berättar vi om unga elöverkänsliga, som har hela livet framför sig – men som tvingats sätta sitt liv på paus.

  Igår hörde du historien om elöverkänslige Chris och hans bubbla mitt i storstan. Kvällens historia börjar med ett brev från Febe. Hon är 32 år gammal, arkitekt och flyttat långt ut i skogen – mot sin vilja. 

  Verklighetens Gustav Asplund tar på sig vandrarkängorna och beger sig till stugan i Hälsingland. Han kommer att få en rejäl överraskning.

 • Elallergikerna  Alla säger att bordet är blått. Men du ser att det är rött. Vad gör du då?

  I Verkligheten i två kvällar ska vi berätta om det kontroversiella ämnet elöverkänslighet. Men inte om vad som är bevisat och inte, utan om de som odiskutabelt finns: elallergikerna själva. 

  Du möter två personer som båda går emot bilden av hysterisk folkskygg kvinna med bikuparhatt. De har hela framtiden framför sig men har tvingats vända det moderna samhället ryggen.

  Ikväll: 30-åriga tvåbarnspappan Chris som byggt upp en bubbla mitt i storstan. Hur ska man hantera ett samhälle som man är övertygad gör en sjuk – och som inte heller tror på en?

  Läs mer:

   

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista