• Strax efter halv tre på dagen igår misshandlades en 43-årig fyrabarnspappa och Djurgården-supporter till döds. Han beskrivs som en vanlig supporter, ingen huligan, och var på väg till den allsvenska premiären mellan Helsingborg och Djurgården. I programpunkten "Brev till Statsministern" kollar vi  hur svenska folket reagerat på dödsmisshandeln igår. Vi har begärt ut inkommande brev till regeringen – det första skrevs bara timmar efter dödsbudet.

 • I Brev till Statsministern tjuvläser vi regeringens post för att få pejl på vad svenska folket tänker på just nu. Ikväll vänder vi de stora politiska frågorna ryggen för att istället fokusera på en potatiskonspiration, äcklig skolmat och funktionshindret de funktionsnedsatta själva inte ens vill ta tag i – färgblindhet.

 • Några gånger varje säsong åker Verklighetens Magnus Arvidson till regeringskansliet och tjuvläser inkomna brev till statsministern. Det blir en bra temperaturmätare på vad svenska folket vill sin regering. I kvällens avsnitt hör du om en rädd mamma som vill flytta utomlands, fräcka inbrottstjuvar, en arg marijuanarökare och Ivar som älskar Saab och är orolig för det svenska guldet. Har USA stulit det?

 • Gustav skickar lite halvt på skoj ett brev till Statsministern om att lämna en godispåse till Gustavs tjej som är i Burma när Reinfeldt & Co ändå skulle dit. Han får ett snabbt svar. Ett väldigt snabbt svar.

  Brev till Statsministern och Regeringen fortsätter att strömma in från svenska folket. Uppbackad av offentlighetsprincipen är Verklighetens Magnus Arvidson en gång i månaden på besök i regeringskansliet för att gå igenom breven. Vad vill svenska folket högsta chefen just nu? 

  Ikväll hör du historien om hur en godispåse till Burma förvandlades till en moderat PR-kupp. Dessutom bland annat kasteringstvång på katter och inopererade datachips under vår hud.

 • I Verkligheten ikväll fortsätter vi tjuvläsa brev till statsministern. Uppbackad av offentlighetsprincipen har Magnus Arvidson begärt ut ett stort antal av statsministerns och övriga ministrars e-post.

  Vad tänker svenska folket på just nu? Vilka problem brottas vi med? Hur mår vi – egentligen? 

  Denna vecka blir resultatet bland annat ett EQ-möte, en fembarnsmamma och en utskälld rektor. 

 • I Verkligheten ikväll ska vi tjuvläsa andras post – närmare bestämt Statsministerns

  I veckan var Magnus Arvidson uppe hos regeringen. Uppbackad av offentlighetsprincipen begärde han ut ett stort antal av Statsministerns och övriga ministrars e-post för att få pejl på vad svenska folket tänker på just nu.

  Vilka problem brottas vi med? Hur mår vi – egentligen? Det blir kritik, beröm, vädjan och konspirationsteorier om vartannat. Om allt från adoptioner och ledarhundar till narkolepsi.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista