• EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 8

  3000 kilometer på 136 dagar. Emelie Sundin har landat i Sverige efter sin enormt långa vandring på Nya Zealand. Hur ska hon anpassa sig till civilisationen igen? Hör historierna om den brända baklavan, vildäppelträdet, pärlande svett – och besvikelsen i spegeln.

  Alla avsnitt av Emelies långa vandring

 • EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 7

  Vad händer när det du kämpat för i månader plötsligt står där framför dig? 136 dagar och 3000 kilometer senare har Emelie Sundin nått sitt stora mål längst ner på Nya Zealand.

 • EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 6

  Pungråttor på taket, mardrömmar efter en stulen kaka och polisen har varit efter henne. Efter 2600 kilometer börjar Emelie närma sig slutet på vandringsleden på Nya Zealand. Den sista snutten på "bara" 700 kilometer ska hon gå helt själv. Kommer hon som troligen första svensk greja det? Kommer hon hitta sig själv?

 • EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 5

  När Emelie nådde södra ön gjorde hon en deal med sin vandringskompis: att ta sig de resterande 1000 kilometrarna till fots. För första gången i sitt liv ska hon slutföra något hon påbörjat. 

 • EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 4

  Lifta med en kniv i bakfickan, mötet med Jehovas Vittnen i cannabisskogen och det stora traktormisstaget. Allt i fjärde avsnittet av Emelies långa vandring.

 • EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 3

  Emelie har lämnat allt för att vandra 3000 kilometer i Nya Zealand. I tredje avsnittet av Emelies långa vandring står hon inför sin största utmaning hittills. Nu är det slut på glidarlivet. Nu ska hon ner i skiten – och upp i molnen.

 • EMELIES LÅNGA VANDRING DEL 2

  Vad är det som händer egentligen mellan Will och Emelie i den röda kanoten på floden? Varför har de nu gått skilda vägar? Hör det andra avsnittet i Emelies långa vandring, om kaninkiss i armhålan, vandringsfusk och längtan efter hjälplöshet.

 • Emelie Sundin sålde allt hon ägde och stack till Nya Zealand. Där ska hon vandra i 300 mil och hitta sig själv. Första avsnittet: det lesbiska mötet på berget och den attraktive skogskompisen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista